Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Zanlı demir şebekede sıkıştı
13 Nisan 2015 / 09:28
Zanlı demir şebekede sıkıştı
Zanlı evine yapılan baskında kaçmak isterken demir şebekeye sıkışınca yakayı ele verdi.
Adana'da ev basarak silahla ateş açıp bir kişinin ölümüne neden olduğu ileri sürülen zanlı evine yapılan baskında kaçmak isterken demir şebekeye sıkışınca yakayı ele verdi. 

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi'nde 9 Nisan 2015 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, 7 Nisan 2015 tarihinde Erkan Özcan, Şemsettin Yalap tarafından kendilerine küfür ettiği ileri sürülerek darp edildi. 

9 Nisan günü ise Özcan'ın akrabası olan Ersin Süylemez, Özcan'a akşam geçmiş olsun ziyaretine geldi. Süylemez evde otururken birden eve ateş açılmaya başladı. Pencereden baktıklarında 2 gün önce Özcan'ı darp eden Şemsettin Y. ile arkadaşları Tekin Ç. ile Mehmet Ç.'nin silah ve pompalı tüfeklerle ateş açtığını gördüler. Bunun üzerine Erkan Özcan'da kendisini korumak için pompalı tüfeğiyle karşılık verdi. 

Kısa süreli çıkan çatışmada Ersin Süylemez karnından yaralandı. Bunun üzerine zanlılar olay yerinden kaçtı. Süylemez ise akrabaları tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen Süylemez hayatını kaybetti. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

Cinayet dedektifleri yapılan çalışma neticesinde Süylemez'in Mehmet Ç.'in silahından çıkan mermi ile yaralanıp hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine mahallede Mehmet Ç.'nin gidebileceği evlere baskınlar yapıldı. Bir baskında Mehmet Ç.'nin evde olduğu belirlendi. Evin etrafı tamamen sarıldı. 

Bu sırada Mehmet Ç. demir şebeke olmasına rağmen pencereden kaçmaya çalıştı. Ancak Mehmet Ç. demir şebekede sıkışıp kaldı. Polis Mehmet Ç.'yi sıkışmış halde yakaladı. Polis bir süre Mehmet Ç.'yi sıkıştığı yerden kurtarmaya çalıştı. Can-Kur ekiplerine de haber veren polis bir süre uğraştan sonra Mehmet Ç.'yi sıkıştığı yerden çıkartıp gözaltına aldı. 

Zanlının ifadesinde Erkan Özcan'ın ve akrabasının kendilerine küfür ettiğini bu nedenle evlerine gidip duvara çıkıp ateş ettiğini söylediği öğrenildi. 

Polis olaya karışan diğer iki zanlıyı da gözaltına aldı. Zanlıların yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber