Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yüreğirli gençlere kafe kütüphane
13 Ekim 2022 / 16:49
Yüreğirli gençlere kafe kütüphane
YÜREĞİR Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile yeni gençlik yatırımları yapıyor. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir?in imzaladığı protokol ile ilçeye 'Gençlik Merkezi Kafe Kütüphane' yapılacak.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Gençlik ve Spor Bakanlığı desteği ile Sinanpaşa Mahallesi'ne yapılacak Gençlik Merkezi Kafe Kütüphane için Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile protokol imzaladı. Yüreğirli gençlerin yeni buluşma mekanı olacak tesisin içerisinde; kütüphane, sesli-sessiz çalışma alanları, çoklu çalışma alanları, bilgisayarlı çalışma alanı, dijital stüdyo, toplantı salonu, seminer salonu, çok amaçlı salon, dijital oyun alanı, kafe, açık amfi, sosyalleşme alanları ve hizmet alanları yer alacak.

 


Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, ?İlçemize kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Gençlerimiz için yapacağımız kafe kütüphanemiz için protokolümüzü imzaladık. İnşallah kısa zamanda yapımına başlayıp tamamlayacak, tesisimizde gençlerimizle buluşup kitap sohbetleri yapacağız? dedi. (DHA)

 

Kaynak: Sondakika.com

Bu haber toplam 262 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber