Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yüreğir'de karnaval etkinlikleri
03 Nisan 2015 / 11:10
Yüreğir'de karnaval etkinlikleri
Resmi açılışı 4 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan ‘3. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’ kapsamında Yüreğir Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Yüreğir Belediyesi Kültür Evleri Korosu’nun Adana şarkılarıyla başlayan programda yine kültür evi öğrencileri dans gösterisi yaptı. Yüreğirlilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Adanalı sanatçı Ali Turaç’ta bir konser verdi. Kick-Box gösterisi ile devam eden etkinlikte ayrıca kültür evi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri sergilendi. Ev sahipliğini Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın yaptığı programa, AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, Yüreğir İlçe Jandarma Komutanı Sadık Tatar ve diğer davetliler katıldı.
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, nisan ayının Adana’da portakal çiçeklerinin açtığı bir ay olduğunu belirterek, "Bu ayda etrafa mis gibi kokular yayılır. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Portakal Çiçeği Karnavalı’ bu güzelliğin insanların ruhunda da devam etmesi açısından önemli bir etkinlik. Bizde bu yıl Yüreğir’de hem Kültür Merkezimizde, hem de Yüreğir’in değişik bölgelerinde bu etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz. Bu ve bu tür etkinlikler Adana’mızın tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber