Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yüreğir'de camilere Ramazan temizliği
15 Haziran 2016 / 18:54
Yüreğir'de camilere Ramazan temizliği
Adana'nın Yüreğir ilçesindeki camileri düzenli aralıklarla temizleyen Yüreğir Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle cami temizliği periyodunu hızlandırdı.

Yüreğir Belediyesi özel olarak oluşturduğu 3 ayrı ekiple Yüreğir'e bağlı mahalle ve köylerde bulunan bütün camilerin genel temizliğini haftada 1 gün düzenli olarak yapıyordu. Ekipler, Ramazan ayı nedeniyle çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşlar Ramazan ayında yoğun olarak geldiği camilerde daha temiz bir ortamda ibadetlerini yapma imkanına kavuştu. Ekipler camilerin avizelerini, mihrap ve minberini belediyeden sağlanan temizlik malzemesi ve araç gereçleriyle pırıl pırıl yapıyorlar. Ayrıca caminin halılarını süpürüp, pencerelerini siliyorlar. 
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, dinimizde temizliğin çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bu yana camilerimizin genel temizliğini hiç aksatmadan sürdürüyoruz. Dinimiz temizlik temeli üzerine inşa olmuştur. Camilerimizde zaman içerisinde, hava şartları ve kullanıma bağlı olarak temizliğe ihtiyaç duyulmaktadır. Ne mutlu ki mübarek Ramazan ayında manevi duygularla birlikte camilerimiz dolup taşmakta. Bizde belediye olarak camilerimizde temizlik çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Böylece vatandaşlarımız daha temiz ve sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştiriyorlar. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber