Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yüreğir'de bozuk yol kalmayacak
26 Ağustos 2015 / 09:04
Yüreğir'de bozuk yol kalmayacak
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yol çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini belirtti.

Görev yaptığı süre içerisinde 20 yılda yapılan yol çalışmasından daha fazla yol çalışması yaptığını belirten Başkan Çelikcan, "Bu güne kadar 435 bin ton asfalt, 1 milyon metre kare asfalt çalışması yapıldı. Bu kadar fazla çalışmaya rağmen hala eksik kalan yollarımız var. Ama eskiye nazaran Yüreğir'de yol sorununu büyük ölçüde çözdük. Çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz" dedi. 

ASFALT ÇALIŞMALARI BİR KAÇ KOLDAN DEVAM EDİYOR
Yüreğir'de yol çalışmalarının bir kaç koldan devam ettiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Ulubatlı Hasan ve Kiremithane Mahallelerimizde asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Dadaloğlu Mahallemizde ise asfalt kaplama çalışması devam ediyor. Bunun yan sıra Doğankent Kışla, Bahçeli Evler, Gazi Paşa ve Cumhuriyet Mahallelerimizde asfalt kaplama işi tamamlandı, ekiplerimiz Solaklı Cumhuriyet Mahallelerimizde çalışmalara başladılar. Diğer ekiplerimiz ise yeni yolların açılması ve yeni açılan yollara stabilize serilmesi işlerine devam etmektedirler. Bize bağlı olan bütün köylere girilmişti. Yakında köylerde sathi kaplama çalışmalarımız da başlayacaktır" diyerek yol çalışmalarının bir kaç koldan devam ettiğini belirtti.
Yapılan yolların dayanıklı ve uzun süre kullanılması için büyük çaba harcadıklarını belirten Başkan Çelikcan, "Yaptığımız yollar karayolları standardında. Kullandığımız malzemelere ve yapılan işçiliğe çok dikkat ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 334 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber