Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yüreğir Belediyesi'nden kurban temizliği
29 Eylül 2015 / 08:59
Yüreğir Belediyesi'nden kurban temizliği
Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri Kurban Bayramı boyunca tam gün çalışarak oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçti.

Kurban Bayramı boyunca kurban kesim yerlerinin temizliğine özen gösteren ekipler oluşan kurban atıklarını sürekli temizleyerek çevreye yayılmasını ve kötü görüntü oluşmasına izin vermedi. Bunun yanı sıra mahalle araları ve caddelerde de sürekli temizlik yapılarak çevreyi rahatsız eden kötü görüntülerin önüne geçilmiş oldu.
Havaların çok sıcak olması ve Kurban Bayramının da yaz ayına denk gelmesi nedeniyle kurban atıkları kısa sürede çevreye zarar verecek hale geldiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Kurban Bayramı boyunca ekiplerimiz düzenli bir çalışma yaparak Yüreğir halkına temizlik konusunda hiç bir sıkıntı yaşatmamışlardır. Geçen dönem satın alarak hizmete sunduğumuz konteyner yıkama aracı ilçede bulunan bütün çöp konteynerlerini ilaçlı su ile yıkayarak kurban dolayısıyla oluşan kokuların önüne geçildi. Böylece çevreyi rahatsız eden bütün olumsuzlar da ortadan kaldırıldı" şeklinde konuştu.
Yüreğir'de bulunan kurban satış noktaları da ekiplerce dezenfekte edildi. İlaçlı su ile yıkanıp kireç dökülen kurban satış alanları tertemiz hale getirildi. Vatandaşın rahat ve huzuru için çalıştıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz bayram boyunca özverili bir çalışma göstererek temizlik konusunda oluşacak bütün olumsuzlukların önüne geçmiştir" dedi.

Bu haber toplam 973 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber