Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yüreğir Belediyesi Çağrı Merkezi çözüm köprüsü
28 Ağustos 2022 / 01:10
Yüreğir Belediyesi Çağrı Merkezi çözüm köprüsü
Yüreğir Belediyesi daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak adına kurduğu Çağrı Merkezi ile belediye ve vatandaşlar arasında çözüm köprüsü oluyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir'in göreve gelmesi ile 2020 yılında kurulan Çağrı Merkezi vatandaşların taleplerine etkin ve hızlı bir şekilde çözüm üretiyor.

 

 

 

2 yılda 205 bin çağrıya cevap veren operatörler, gelen talepleri kayıt altına alarak ilgili birim sorumluları ile talep sahibi arasındaki koordinasyonu sağlıyor.

Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için kurulan Çağrı Merkezi ile birçok talebin kısa zamanda çözüme kavuştuğunu belirten Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, "Çağrı Merkezimizi arayan vatandaşlarımızın talep ve önerileri operatörlerimiz tarafından kayıt altına alınıyor ve hızlı bir şekilde ilgili birimlere iletiliyor. Yetki alanımız dışında gelen talepler ilgili kurumlara yönlendiriliyor. 2 yılda 205 bin çağrıyı işleme aldık. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözüme ulaştırmak" dedi.

Yüreğir Belediyesi Çağrı Merkezine vatandaşlar 444 80 44 numaralı hattan 7 gün 24 saat talep, şikayet ve önerilerini iletebiliyorlar.

 

Kaynak: İHA

Kaynak: Sondakika.com

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber