Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yüksekdağ için geldiler referandum mesajı verdiler
10 Mart 2017 / 09:24
Yüksekdağ için geldiler referandum mesajı verdiler
Sırtını terör örgütlerine dayadığını söyleyen Figen Yüksedağ'ın duruşmasına gelen Danimarkalı vekil, HDP'lilere 'gözümüz üstünüzde, yanınızdayız' dedi.

Danimarka Kızıl-Yeşil Parti Milletvekili Jakob Sølvhøj Figen Yüksekdağ'ın yargılandığı duruşma çıkışında yaptığı açıklamada "Sizler yalnız olmayacaksınız" dedi.

İstanbul 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Danimarka Kızıl-Yeşil Parti Milletvekili Jakob Sølvhøj ve Belediye Meclis Üyesi Steen Andersen Brondby ise izleyici olarak katıldı.

HDP'LİLERE HİTAP ETTİ: GÖZÜMÜZ ÜSTÜNÜZDE, YANINIZDAYIZ

Duruşma çıkışı bir açıklama yapan Danimarka Kızıl-Yeşil Parti Milletvekili Jakob Sølvhøj "Türkiye'de olup bitenleri izliyoruz. Buraya sizi desteklediğimizi, desteğimize sahip olduğunuzu söylemeye geldik. Biz Danimarka'daki Kızıl-Yeşil ittifak partisinden ve avrupadaki pek çok sol partiden insanlar ve bizler, gözlerimiz hep üzerinizde olacak ve sizi demokrasi için verdiğiniz mücadelede ve bu referanduma yönelik yönelik olarak çalışma ve mücadelede destekliyoruz. Dayanışmamızın sizinle birlikte olduğuna emin olabilirsiniz. Sizler yalnız olmayacaksınız. Yalnız olmadığınızı size temin ederim" dedi.

KAYNAKDHA
Bu haber toplam 946 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber