Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yıllarca biriktirdiği para çalındı
20 Nisan 2015 / 17:17
Yıllarca biriktirdiği para çalındı
İnşaatta çalışarak biriktirdiği 20 bin lirasını otomobil almak için bankadan çektikten sonra çaldıran şahıs hırsızlara beddua etti.

Adana'da inşaatta kalıp ustalığı yaparak biriktirdiği 20 bin lirasını otomobil almak için bankadan çektikten sonra çaldıran şahıs, "Allah belanızı versin, nasıl çaldınız. ben onu güneşin altında çalışarak ne zorluklara kazandım" diye beddua etti.


Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Yeşilevler Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaatlarda kalıp ustası olarak çalışan Savaş Kaya (41), 35 bin lira para biriktirdi. Kaya, bugün sabah iki farklı bankada olan paralarını çekip otomobil almaya karar verdi. Kaya önce Onur Mahallesi'nde bulunan bankadaki 20 bin lirasını çekip 01 AYR 18 plakalı otomobilin torpido gözüne koyup Yeşilevler Mahallesi'ndeki bankaya geldi. Kaya otomobili kaldırıma park edip bankadan 15 bin lirayı çekmek için gitti. Bu sırada Kaya'yı takip eden zanlı ya da zanlılar torpido gözündeki parayı kapıyı açıp alarak kayıplara karıştı. İnşaat işçisi 15 bin lirayı çekip otomobiline binip bu parayı da torpido gözüne koymak istedi ancak 20 bin lirasının olmadığını gördü. Bunun üzerine hemen polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler çalışma başlattı.

"BU YAŞIMA KADAR BİRİKTİRDİĞİM PARALARIM GİTTİ"

Kaya, inşaatlarda çalışarak para biriktirdiğini belirterek, "Bugün otomobil almak istedim, bunun için iki bankada bulunan 35 bin lira paramı çekmeye gittim. Bir bankada bulunan 20 bin lirayı çektim sonra diğer bankayı geçtim. Buradan da 15 bin lira çekip otomobile geldiğimde 20 bin lira yoktu. Kapılara baktım zorlanmada yoktu ama para da yoktu o an kafamdan aşağı kaynar su döküldü" dedi.

"BEN O PARALARI GÜNEŞİN ALTINDA NE ZORLUKLARLA KAZANDIM"

Kaya, inşaat işçisi olduğu için o paraları güneşin altında çok zor şartlar içinde çalışarak kazanıp biriktirdiğini söyleyerek, "Bunlar nasıl bir insan. Hiç mi düşünmüyorlar. Allah belalarını versin. Ben bu parayı nasıl kazandım biliyorlar mı acaba. Bu para benim kendimi bildiğimden beri çalıştığım hayatım boyunca çalıştığım biriktirdiğim para. Otomobil alacaktım şimdi paralarım gitti. 15 bin lira param kaldı" diye konuştu.
Bu haber toplam 274 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber