Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Yıldız, okul denetimlerini inceledi
19 Eylül 2017 / 11:28
Yıldız, okul denetimlerini inceledi
Okul çevrelerinde emniyet tedbirleri alındı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise denetimleri inceledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde okulların giriş ve çıkışlarının denetim altına alınması amacıyla “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” adı altında okul çevrelerinde emniyet tedbirleri alındı. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise denetimleri inceledi.


Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların huzur ile güven ortamının devam etmesi ve çocukların her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması amacıyla 2017-2018 eğitim - öğretim döneminde okulların giriş ve çıkışlarının denetim altına alınması amacıyla “Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” adı altında tedbirler alındı.

Alınan emniyet tedbirleri kapsamında ise okul servis araçları ve şoförlerinin, okul çevresinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahısların denetimi ile okul çevreleri yakınındaki yer alan park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddaa ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerlerin denetimine başlandı. 

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise sabah saatlerinde Seyhan ilçesinde bulunan Fatih Terim Anadolu Lisesi’ne giderek okul çevresindeki görevli personeli denetleyip denetimler hakkında bilgi aldı.
Bu haber toplam 539 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber