Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yıldırım'dan FETÖ'nün siyasi ayağı açıklaması!
24 Mayıs 2017 / 09:31
Yıldırım'dan FETÖ'nün siyasi ayağı açıklaması!
Başbakan Binali Yıldırım, 'FETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmuyor' şeklindeki eleştirilere 'Bu suçlamayı kabul etmiyoruz, kim varsa bulunup ortaya çıkarılacak' şeklinde yanıt verdi.

TOBB Genel Kurulu'nda konuşma yapan Başbakan Binali YıldırımFETÖ'nün siyasi ayağına dokunulmadığı yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Yıldırım, "Bu suçlamayı asla kabul etmiyoruz, bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve yüce adalete teslim edilecek" dedi.

Başbakan Yıldırım konuyla ilgili şöyle konuştu:

"KİM VARSA BULUNUP ORTAYA ÇIKARILACAK"

"FETÖ meselesiyle ilgili bir takım kafa karışıklığı oluşturulmaya çalışılıyor. Şunu herkes bilmelidir, FETÖ bir terör örgütüdür ve Türkiye Cumhuriyeti'nin demokrasisine, istiklaline, istikbaline, bu milletin geleceğine kast etmiştir, bu kadar açık ve nettir. Onun için bu mücadelede kararlılığımız, sonuna kadar devam edecektir. Efendim 'siyasetçilere dokunulmuyor, filancaya dokunuluyor, filanca aklanıyor gibi bir suçlamayı' asla kabul etmiyoruz. Bu işin arkasında kim varsa mutlaka bulunup ortaya çıkarılacak ve yüce adalete teslim edilecek."

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber