Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yeter artık söz milletin
12 Temmuz 2014 / 13:35
Yeter artık söz milletin
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, bugüne kadar yapılan hizmetlerin bundan sonra da devam etmesi için Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini söyledi.

Kozan İlçesi’nde seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Fikret Yeni, akşam da iftar programına katıldı. Başkan Fikret Yeni, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’de ‘başarılamaz’ denilenlerin artık günlük birer faaliyet haline geldiğini söyledi. Başkan Fikret Yeni, “Daha düne kadar, başörtüsüyle bu ülkede insanlar eğitim hakkını elde edemiyorlardı. Başörtüsüyle memuriyetlerini yapamıyorlardı. Kamusal alan diye saçma sapan bir kavram çıkarmışlardı. İşte insanlara var olan haklarını kullandıran ve bu zamana kadar halkın kendi iradesinin hiçbir ehemmiyetinin olmadığı bu ülkede, ‘Yeter artık söz milletin’ diyen bir liderimiz var. Hastanede rehin kalınan günleri tamamen mazi haline getirip, bırakın hastayı, bakıma muhtaç durumdaki yaşlılara da hizmet veren bir devlet imkanını ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan var. Ve daha nice hizmetleri ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması şart” diye konuştu.
Başkan Fikret Yeni, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Biz bu zamana kadar yapılmış olan hizmetlerin bundan sonra da devam etmesi için Recep Tayyip Erdoğan seçilsin diyoruz. Biz, doğduktan 28 yıl sonra bu ülkeye giren, bu ülkenin acısını kederini veya mutluluğunu, ortak kültürünü, sosyal dayanışmasını bilmeyen birisinin Cumhurbaşkanı olmasını istemiyoruz. Cumhurbaşkanlığı makamına gerçekten gelmeye hak ettiğini düşündüğümüz, bu ülkenin ortak değerlerine sonuna kadar sahip çıkan, bu ülkenin geleceği için nasıl ki bundan önce çalışmışsa bundan sonra da çalışacağına inandığımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesini istiyoruz. Ve bunun için mücadele ediyoruz. Bunun da çok kutlu ve onurlu bir mücadele olduğuna inanıyoruz. Ne mutlu ki, biz Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin seçilmesi için çalışıyoruz. Allah muhafaza, ya çatı adayı denilen Ekmeleddin İhsanoğlu için çalışıyor olsaydık.”
AK Parti Adana İl Başkanlığı tarafından Kozan’da verilen iftara, AK Parti Adana İl ve Kozan İlçe Teşkilatı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber