Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yer Beyazevler...
15 Ağustos 2015 / 20:12
Yer Beyazevler...
Adana'nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi'nde bulunan parkın bir kısmının inşaat amacıyla tel örgüyle çevrilmesine semt sakinleri tepki gösterdi.

Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi sakinlerinin 30 yıllık uğrak mekanı Yalçın Park'ta istimlak şoku yaşanıyor. Mahalle sakinleri, parkın bir kısmının tel örgüyle çevrilip park alanı olmaktan çıkartılmasına tepki gösterdi. Parkın giriş kapı bölümünden tel örgüyle çevrilen kısmın bir vatandaşa ait olduğu, yerini bir başkasına sattığı ve alan kişinin de apartman yapacağı öğrenildi. Apartman yapılmak istenen yerde bulunan 10 ağacın da kesilecek olması tepkileri artırdı. Ellerinde dövizlerle park önünde toplanan vatandaşlar, "Yalçın Park halkındır halkın kalacak" diye sloganlar attı. 
Mahalle sakinleri adına açıklama yapan Muhtar Cabbar İğde, Adana'da yeşil alanı en fazla olan mahallelerden biri olduğunu ancak buna rağmen yeşil alanların betonlaşmasına izin vermeyeceklerini belirterek, "Bizim amacımız kaos çıkarmak değil. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin bir an önce bu sorunun çözümü kavuşturulmasını istiyoruz. Bu nedenle başta Adana Valisi Mustafa Büyük ve tüm yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.
Mahalle sakinleri daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu haber toplam 354 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber