Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yeni kurulan komisyonların üyeleri
12 Temmuz 2014 / 09:03
Yeni kurulan komisyonların üyeleri
Büyükşehir Meclisi'nde yeni oluşturulan ihtisas komisyonlarının üyeleri belirlendi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı son toplantısında, yeni oluşturulan ihtisas komisyonlarının üyeleri belirlendi.


Büyükşehir Belediye Başkanvekili Salih Gökçe'nin başkanlığında gerçekleşen oturumda, geçtiğimiz günlerde alınan kararla oluşturulan komisyonların üyeleri, oylamalar sonucu belirlendi.

Yeni ihtisas komisyonları ve üyeleri şöyle:
Kırsal Kalkınma Komisyonu: Murat Cevheribucak, Ali Şimşek, Tahsin Şahin, Mustafa Durak, Metin Buğa, Hüsnü Karadeli, Mustafa Kiraz, Salim Akkoç ve İlyas Karabulut.

Turizm ve Sanat Komisyonu: Mehmet Ali Erzin, Cumali Portakal, Oğuz Arık, Halis Ender Çulhacı, Bülent Atalay, Serdar Seyhan, Abdullah Sakarya, Hasan Hüseyin Gündüz ve İbrahim Özen.

Kent Ekonomisi ve Meslek Odaları Komisyonu: Ali Yaşar, Tahsin Şahin, Vedat Özder, Mehmet Köksal Güralp, Askeri Dağlı, Aydın Uslupehlivan, Adil Yiğenler, Zafer Kara ve Ozan Gülaçtı.

Sosyal Hizmetler, Engelliler ve Halkla İlişkiler Komisyonu: Ramazan Akyürek, Recep İzci, Ahmet Tanrıverdi, Muhammet Bayram, Zafer Mülazımoğlu, Ertan Sümer, Duran Ali Değirmenci, Abdulkadir Karanalbant ve İbrahim Doğan.

AB ve Dış İlişkiler Komisyonu: Salih Gökçe, İbrahim Doğma, Yusuf Kızıloluk, Recep İzci, Vahap Çolak, Serdar Seyhan, Cumali Altınöz, Kenan Şenbayrak ve Remzi Kar.

Kentsel Yenileme ve Kent Estetiği Komisyonu: Mahmut Sami Baysal, Nazım Aldırmaz, Yalçın Akyol, Mehmet Özcan, Ercan Çetin, Hüsnü Karadeli, Ahmet Nuri Sabuncu, Ozan Gülaçtı ve Vedat Gündoğan.

Deprem ve Doğan Afetler Komisyonu: Mahmut Doğru, Soner Duman, Halil İbrahim İldeş, Mehmet Yasa, Ulaş Bahri Çetinkaya, Mehmet Esendemir, Mehmet Akçalı, Duran Ali Değirmenci ve Hasan Ali Çetin
Bu haber toplam 482 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber