Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yeni'den Yaylada Seçim Çalışması
08 Temmuz 2014 / 14:43
Yeni'den Yaylada Seçim Çalışması
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Toros dağlarının eteklerindeki yaylalık bölgelerde vatandaşları ziyaret ederek 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi.

Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Toros dağlarının eteklerindeki yaylalık bölgelerde vatandaşları ziyaret ederek 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi için, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a oy istedi.

Geçen hafta seçim startı veren Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, hafta sonunu da Pozantı ve köylerinde seçim çalışması yaparak geçirdi.

Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kadın kollarıyla birlikte Pozantı ilçesine giden Yeni, ilçe binasında yapılan toplantının ardından köy gezisine çıktı. Bütün köyleri tek tek gezen Yeni, vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi.

Başkan Fikret Yeni, Kamışlı Köyü'nde yaptığı konuşmasında, ülkeyi bu şekilde kalkındırmış. ülkesine bu derece, gece gündüz demeden hizmet vermiş bir başka devlet adamı olmadığını ifade ederek, "Ülkemiz tarihindeki ilk defa halkın oyuyla seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı makamı, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a anasının ak sütü gibi helaldir. Ben 10 Ağustos günü Başbakanımıza oy verin demeyeceğim. Çünkü bundan en ufak bir şüphem yok. Ancak biz Adana olarak bu zamana kadar Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vermiş olduğu hizmetlerin karşılığını veremedik. Adana olarak Türkiye ortalamasının altında bir oy aldık. Bu sefer Toroslar'ın insanının bu kadar vefasız olmadığını ispatlama ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 1'inci turda kazanacağı seçimde katkılarınızı ortaya koyma günüdür" dedi. 

Bu haber toplam 372 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber