Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yeni Amarok meydanda görücüye çıktı
17 Kasım 2016 / 10:07
Yeni Amarok meydanda görücüye çıktı
Adana'da "Amarok heykeli" üzerinde sergilenen araç, tüm dikkatleri üzerinde topluyor

Şık tasarımı, üstün teknolojik özellikleri ve 3.0 TDI V6 dizel motoruyla kendi segmenti içerisinde rakiplerini geride bırakan yeni Volkswagen Amarok, Adana Uğur Mumcu Meydanı'nda, 6 metrelik "Amarok heykeli" üzerinde görücüye çıktı.

Otomotiv sektöründe güvenin temsilcisi İsotlar Grup şemsiyesi altında hizmet veren Aykan Motor, Volkswagen Ticari Araç'ın pick-up sınıfındaki üstün modeli Amarok'u, kentin en işlek meydanlarından Uğur Mumcu Meydanı'nda, 6 metre boyundaki heykelinin üzerinde halkın beğenisine sundu. Amarok, Adana Tren Garı'nın da bulunduğu meydanı kullananların ilgi odağı oldu. Tasarımıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Amarok'u heykelin üzerinde görenler ilk anda şaşkınlıklarını gizleyemezken, daha sonra araçtan uzun süre gözlerini alamadı.

8 ileri otomatik vites teknolojisi sayesinde, her türlü yol koşulunda rahatlığı garanti altına alan yeni Amarok, Aykan Motor'un Adana, Osmaniye ve Kayseri showroomlarında da Volkswagen tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

KENDİ SEGMENTİNDE TÜRKİYE PAZARINDA BİR İLK

Yeni Amarok'un en dikkat çeken özelliği, son jenerasyon Volkswagen V6 motoru. Türkiye pazarında kendi segmentinde ilk olan 3 litre hacimli turbo dizel V6 motor 224 bg güç üretirken, 550 Nm tork sağlıyor. V6 motor, araca hem asfalt hem de off-road koşullarında yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü kazandırıyor. Yeni Amarok'ta sunulan otomatik şanzıman, yüksek hızlarda ekonomi sağlayan 8. vitesi sayesinde devri düşürerek hem yakıt tüketimini hem de kabin içine gelen sesi azaltıyor. 8 ileri otomatik vites ile 100 kilometrede 7.7 litre birleşik yakıt tüketimi gerçekleşiyor.

Bu haber toplam 833 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber