Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yeğeniyim' diyerek soydu!
02 Nisan 2014 / 18:37
Yeğeniyim' diyerek soydu!
Adana'da bir kişi girdiği kasaptan 115 kilo et çaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 31 Mart günü gece saat 04.00 sıralarında kasabın önüne lüks bir otomobil ile gelen Murat Y. (23) bir süre kasap dükkanını gözetledikten sonra otomobiliyle ayrıldı.

Yaklaşık 20 Dakika sonra tekrar gelen Murat Y. bu kez kasabın kepenginin kilidini kırdı. Ses çıktığı için Murat Y. kasabın önünden ayrılıp bir tur attıktan sonra tekrar kasabın önüne geldi.
 Murat Y. otomobilden inip kasaba girerek etleri tek tek otomobilin bagajına yüklemeye başladı. Bu arada bir kişi sesleri duyarak uyanıp şahsın yanına geldi. Şahıs kasaptan etleri otomobile taşımaya devam ederek kasap Sebahattin Beyaz'ın yeğeni olduğunu söyledi. Bunun üzerine bir süre bekleyen vatandaş, kasaba telefon etmek için evine gitti. Bu sırada Murat Y. son Eti de bagaja koyup kasap dükkanını da kendi dükkanı gibi kapatıp soğukkanlı bir şekilde olay yerinden ayrıldı. Bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Hırsızın yanına gelen şahıs ise kasabı telefonla arayarak yeğeninin kasaptan et yüklediğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen kasap dükkanının soyulduğunu anlayarak polisi aradı. Olay yerine gelen polis parmak izi çalışması yapıp güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Yapılan incelemeden sonra hırsızın Murat Y. olduğu belirlendi. Hırsız zanlısı polis tarafından kısa sürede yakalandı. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlı tutuklandı.

Kasap Sebahattin Beyaz ise baba mesleği olan kasaplığı 32 yıldır yaptığını ilk kez dükkanının soyulduğunu belirterek, "Güvenlik kamerası görüntüsünü izledim şok oldum. Adam kasabın önüne gelip kendi dükkanı gibi soyuyor. Yanına bizim bir arkadaş geliyor ona benim yeğenim olduğunu söylüyor. Bu arada kasabı soymaya devam ediyor. Daha sonra da dükkanı kapatıp kendi dükkanı gibi gidiyor. 2 bin liradan fazla zararım var" dedi.


 

Bu haber toplam 339 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber