Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yazar A.Kadir Tunçer, TÜGİP için konferans verdi
11 Haziran 2015 / 08:47
Yazar A.Kadir Tunçer, TÜGİP için konferans verdi
Araştırmacı-Yazar A.Kadir Tunçer, konferanslar serisinin sonuncusunu TÜGİP için verdi.

Kısa adı TÜGİP olan Türkiye Genç İmam Hatipler Platformu üyeleri tarafından, Yüreğir Ramazanoğlu Kültür Merkezi’nde “Örnek İnsan Yaşayan Kur’an Hz. Muhammed (sav)” konulu bir etkinlik düzenlendi. TÜGİP üye ve gönüllülerinden oluşan ve geniş bir ekip ile hazırlanan organizasyon, seçkin protokol ve izleyicinin katılımı ile coşkulu ve büyük bir memnuniyet havasında gerçekleşti.

Araştırmacı-Yazar A.Kadir Tunçer’in Konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe; Çukurova Müftüsü Hüseyin Gün, Tepebağ İHL Müdiresi Ayşe Tetik, seçkin protokol erkânının katılımları ile Seyhan Müftüsü Hasan Hüseyin Güller ve Adana İl Müftüsü Arif Gökçe de organizasyonun içeriği çerçevesinde kısa birer konuşma ile katıldılar.

Kur’an tilaveti ile başlatılan ve TÜGİP Kurucu Başkanı ve Danışmanı Necip Gazel’in açılış konuşmasını yaptığı programda; özel olarak hazırlanmış slâytlar, ezgiler, belgesel niteliğindeki görsel çalışmalar, semazen gösterisi, sanatçı Fatih Gilbert Tekin’in ve öğrenci guruplarının seçkin müzik ve şiir dinletileri icra edildi.

Etkinliğin merkezinde Sevgili Peygamberin “Örnek İnsan” oluşu vardı. “Örnek İnsan, Yaşayan Kur’an Muhammed (sav)” isimli eserin yazarı A. Kadir Tunçer; Peygamberimizin hayatından, kişiliğinden seçkin örneklerin yanı sıra, bugünkü gençlik ve toplumun içinde bulunduğu açmazlar ve “Örnek Nesil” ile ilgili beklenti ve tavsiyeler ışığında, geleceğin inşasına yönelik olarak, katılımcılara çarpıcı, ders niteliğinde bir konferans verdi.

Emekle hazırlanmış, çarpıcı ayrıntılar ile bezenmiş etkinlik sonunda, katılımcı sanatçı Tekin ve Konferans konuşmacısı Araştırmacı-Yazar A.Kadir Tunçer’e, katılım ve katkılarından dolayı, etkinliğin anlam ve önemine binaen bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Karşılıklı teşekkür ve iyi niyet dilekleri altında ve katılımcıların büyük bir memnuniyet duygusu eşliğinde program sona erdi.

Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber