Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yaşlı Kadına Devlet Sahip Çıktı
04 Haziran 2018 / 16:05
Yaşlı Kadına Devlet Sahip Çıktı
Adana'dan geldikleri Samsun'da, oğlu ve gelini tarafından dilenmediği için darp edilerek hastanelik olan yaşlı kadına devlet sahip çıktı.

Adana'dan geldikleri Samsun'da, oğlu ve gelini tarafından dilenmediği iddiasıyla darp edilerek hastanelik edilen yaşlı kadına devlet sahip çıktı. Tedavisi yapılan yaşlı kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü tarafından huzurevine yerleştirildi.

YAŞLI KADIN DARP EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Samsun'un İlkaadım ilçesinde meydana gelen olayda Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınında darp edilmiş halde bulunan Elif P. (83), vatandaşlar tarafından otogar polisine götürüldü. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaşlı kadının tedavisi burada yapıldı.

''DİLENMEYİNCE OĞLUM VE GELİNİM BENİ DÖVDÜ''

Kendisini oğlunun ve gelininin darp ettiğini belirten Elif P., "Benden dilenmemi istediler. Ben de dilenmeyince oğlum ve gelinim beni dövdü" dedi.

Hastanede tedavisi tamamlanan yaşlı kadın, polis tarafından ekip otosuyla Samsun Şiddet Önleme Merkezine götürüldü. Polis, olayla ilgili yaşlı kadının oğlu İ.P. ile gelini S.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen İ.P. ve S.P. annelerinin iddialarını kabul etmedi. Savcıya ifade veren çift, serbest bırakıldı.

Huzurevine yerleştirildi

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü harekete geçerek yaşlı kadını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Huzurevine yerleştirdi. Bütün ihtiyaçları karşılanan Elif P. huzurevinde çok iyi karşılandığını belirtti. 6 kızı ile 3 oğlu olan Elif. P., çocuklarının kendisini kabul etmeleri halinde Eskişehir'deki oğlu veya bir kızının yanına gitmek istediğini belirtti.

Bu haber toplam 545 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber