Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yankesiciler linçten zor kurtuldu
27 Haziran 2016 / 16:04
Yankesiciler linçten zor kurtuldu
Adana'da tüpgaz deposunda patlama olduğu sırada olay yerine gelen vatandaşların cebinden yankesicilik yöntemiyle cüzdanlarını almaya çalıştığı ileri sürülen 3 kişiyi linçten polis kurtardı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir tüpgaz deposunda patlama meydana geldi, iki kişi ağır yaralandı. Patlama sesini duyan çevredeki vatandaşlar da olay yerine akın etti. Polis güvenlik şeridi çekerek kimseyi depoya yaklaştırmadı. İddiaya göre, bu sırada Suriyeli oldukları tahmin edilen 3 kişi kalabalığın içine girerek vatandaşların cüzdanını kontrol etmeye başladı. Bu arada gençler bu durumu fark edip zanlıları takibe başladı.

Zanlılar bir kişinin cebinden cüzdanını çekerken gençler 3 zanlıya saldırdı.

Zanlılar kaçmaya çalıştı ancak vatandaşlar zanlıları yakalayarak meydan dayağı atmaya başladı. Kaçan bir zanlıyı da yakalayıp tekrar kalabalığın içine getirip dövmeye başladılar. Bu arada olay yerinde duran polisler kavgayı fark ederek hemen müdahale etti. Polis kızgın kalabalığı güçlükle sakinleştirebildi.

Zanlıları kalabalığın elinden aldı ancak bu sırada zanlı polisin elinden de kaçınca kalabalık tekrar hareketlendi. Polis ile birlikte zanlıların arkasından koşan vatandaşlar zanlıya tekrar darp etmek istedi. Ancak polis buna engel oldu. Polis zanlıyı kelepçeleyip gözaltına alarak karakola götürdü. Vatandaşlar zanlıların yankesicilik yöntemiyle hırsızlık yaptığını, bu nedenle dövdüklerini belirterek, "Şimdi polis bunu aldı yarın geri çıkacak" diye isyan etti. Polis kalabalığı bir süre sonra sakinleştirdi.

Bu haber toplam 561 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber