Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Yangında mahsur kalanlar kurtarıldı
21 Mayıs 2015 / 09:30
Yangında mahsur kalanlar kurtarıldı
Yangın nedeniyle evlerinde mahsur kalan bir genç kız ve yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Adana'da, bir apartmanın sekizinci katında elektrik kablolarından çıkan ve 15 ve 16. katlara sıçrayan yangın nedeniyle evlerinde mahsur kalan bir genç kız ve yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.


Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Pınar mahallesindeki Kayapark Gold Sitesindeki Mert Çiller’e ait dairede evde kimse yokken yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Ancak ekip yetersiz kalınca yangın bölgesine destek ekip istendi.
 
Ekiplerin alevleri kontrol altına almaya çalıştığı sırada yangın, apartmanın merdiven dairesinde bulunan elektrik kablosundan 15 ve 16. katlara sıçradı. Yangın iki dairede de tüm evi sardı. Yangının çıktığı 15. kattaki evin karşı dairesinde Serap Güneş isimli bir genç kız mahsur kaldı. Balkona çıkan genç kız, el sallayarak ekiplerden yardım istedi. Ekipler bir yandan yangını söndürmekle uğraşırken, diğer yandan mahsur kalan Serap Güneş’i kurtarmak için çalışmalara başladı. İtfaiye merdiveninin daireye yetişmemesi üzerine ekipler, genç kızı maske takarak merdivenle indirdi. Bu sırada fenalaşan yaşlı bir kadına sağlık ekipleri müdahale ederek ambulansa bindirdi. Evleri yanan aileler söndürme çalışmalarını gözyaşıyla izledi. Yaklaşık 3 saat sonra yangını kontrol altına alan itfaiye, soğutma çalışmalarına başladı.
Bu haber toplam 545 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber