Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Whatsapp kullanıcılarına kötü haber!
29 Nisan 2015 / 14:29
Whatsapp kullanıcılarına kötü haber!
WhatsApp telefon değiştirenlere ya da birden fazla telefon kullananlara kolaylık olsun diye Android üzerinden sunmuş olduğu güncellemeyi geri çekti

WhatsApp telefon değiştirenlere ya da birden fazla telefon kullananlara kolaylık olsun diye Android üzerinde bir yedekleme güncellemesi yapmıştı. Ancak şimdi bu güncellemeyi geri çekti.
Google Drive’a doğrudan güncelleme yapmayı sağlayan 2.12.45 güncellemesi, kullanıcıların çok işine yarayacak bir özelliği bünyesinde barındırıyordu. Ancak yeni gelen 2.12.50 güncellemesinde WhatsApp’ın bu özelliği kaldırdığı dikkati çekiyor. Konuyla ilgili şu ana kadar WhatsApp tarafından net bir açıklama gelmese de Google Drive’a yedekleme güncellemesinde bir sorun saptandığı ve bundan dolayı askıya alındığı düşünülüyor.
Ancak Android kullanıcıları yedekleme yapabilme şansına sahip. Tek yapacağınız, telefonunuzdaki WhatsApp klasörünü olduğu gibi kopyalayarak güvenli bir yerde yedeklemeniz ve daha sonra bunu yeni bir telefona kuracağınız WhatsApp’a aktarmanız.
WhatsApp hızla 800 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya ulaşırken, sık yaptığı güncellemelerle de ilgiyi sıcak tutuyor. Şu anda dünya üzerinde en çok kullanılan anında mesaj sistemlerinden olan WhatsApp’ın Google Drive yedekleme özelliğinin ne zaman geri döneceği bilinmiyor.
Kaynak: Tamindir.com

Bu haber toplam 2,192 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Teknoloji  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber