Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Vatan Partisi İzinsiz Toplanacak
29 Mayıs 2015 / 08:55
Vatan Partisi İzinsiz Toplanacak
Adana'da uğur Mumcu Meydanı'nın yarın Vatan Partisi ya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tahsisi ile ilgili tartışmalarda, İl Seçim Kurulu bugün verdiği karar ile alanın Erdoğan'a tahsisi kesinleşti.

Adana'da uğur Mumcu Meydanı'nın yarın Vatan Partisi ya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tahsisi ile ilgili tartışmalarda,  İl Seçim Kurulu bugün verdiği karar ile alanın Erdoğan'a tahsisi kesinleşti.

Vatan Partisi Adana İl Başkanlığı'nın 7 Mayıs'ta seçim mitingi yapmak için yaptığı başvuruya rağmen, 15 Mayıs'ta aynı alanla ilgi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Halkla Buluşma Programı' için başvuran Adana Valiliği arasında 18 Mayıs'tan beri yaşanan çekişmeye son noktayı İl Seçim Kurulu koydu. Vatan Partisi'nin alanın kendilerine tahsis edilmesi için yaptığı son başvuru da, reddedildi. Alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tahsis edilmiş oldu.

MİTİNGE ÇAĞRI YAPTILAR

Uğur Mumcu Meydanı'nda yarın için miting yapmalarına izin çıkmayan Vatan Partisi üyeleri, bugün bu alanda toplanarak yarın saat 17.00'de İnönü Parkı'nda yeniden toplanma çağrısı yaptı. İl Başkanı Nevzat Batmaz, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile birlikte Uğur Mumcu Meydanı'na yürüyeceklerini belirterek, şöyle dedi:

"Bizler bu alanı meşru hakkımız olarak, yarın 18.30'da kullanmak üzere burada olacağız. Bu hakkımızı çiğnetmeyeceğimizi hem Tayyip'e, hem de Türkiye'ye göstereceğiz buradan. Bütün Adanalıları yarın saat 17.00'de İnönü Parkı'nda toplanmaya davet ediyorum. Oradan Uğur Mumcu Meydanı'na genel başkanımızla birlikte yürüyeceğiz."

Yapılan açıklama ardından Uğur Mumcu tabelasına karanfil bırakan Vatan Partisi üyeleri dağıldı.

Bu haber toplam 398 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber