Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Vali Demirtaş'tan sevindiren haber
08 Kasım 2019 / 13:31
Vali Demirtaş'tan sevindiren haber
Tarıma Dayalı İhtisas Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi projesinde gelinen aşama ele alındı...

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Tarıma Dayalı İhtisas Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi projesinin kent ekonomisine ve istihdama önemli katkı sağlayacağını söyledi.


Karataş ilçesinde kurulması planlanan Tarıma Dayalı İhtisas Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi projesinde gelinen aşama Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda tüm detaylarıyla ele alındı.

Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Gürkan Yaşar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin ve ilgili yetkililerin katıldığı toplantıda yapılan ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ile projede gelinen aşama hakkında Vali Demirtaş’a yetkililer tarafından bilgi verildi.

Vali Demirtaş, Tarıma Dayalı İhtisas Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesinin Adana'nın su ürünleri ve balıkçılık potansiyeli yüksek bir ilçesi olan Karataş’ta kurulacak olmasının kente yapılacak çok güzel bir yatırım olduğunu ifade etti.

Vali Demirtaş, "Kuracağımız OSB ilçemizin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak. Türkiye’de benzeri az görülen bir projeyi ilimizde gerçekleştirecek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Projemizi bir an evvel tamamlamak amacıyla tüm yetkililerin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine olan inancım tam" dedi.

Toplantı, görüş alışverişinde bulunulması ve değerlendirme yapılmasıyla sürdü.
Bu haber toplam 1,009 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber