Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Vali Demirtaş'tan şehit ailelerine ziyaret
29 Kasım 2016 / 09:54
Vali Demirtaş'tan şehit ailelerine ziyaret
Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Adana Valiliği’ne yapılan bombalı saldırı sonucunda ...

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Adana Valiliği’ne yapılan bombalı saldırı sonucunda şehit olan Gökhan Aygül ve Kadir Kırbaç'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.


İlk olarak Seyhan ilçesi Karayusuflu Mahallesi’nde ikamet eden Gökhan Aygül’ün babaevini ziyaret eden Vali Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Aygül ailesine başsağlığı dileğinde bulunarak, Allah’tan sabır diledi.

Daha sonra Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi’ne geçen Vali Demirtaş ve eşi, Kırbaç ailesine başsağlığı dileğinde bulunup, Allah’tan sabır diledi.

Ziyarette okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından Vali Demirtaş, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmayı hedefleyen şer odaklarınca Adana Valiliğimize düzenlenen bu hain terör eylemini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Taziye ziyaretine Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı.
Bu haber toplam 406 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber