Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Vali Demirtaş'tan 'elektrik kesintisi' talimatı
29 Haziran 2016 / 14:40
Vali Demirtaş'tan 'elektrik kesintisi' talimatı
Vali Demirtaş, EnerjiSA yetkililerinden, kesintilerin son bulması için gerekli tüm çalışmaların yapılmasını istedi
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. ve EnerjiSA yetkililerinden, kesintilerin son bulması için gerekli tüm çalışmaların yapılmasını istedi.

Toroslar Elektrik Dağıtım A. Ş. Genel Müdürü Mehmet Kayacı, Adana Bölge Müdürü Mehmet Bektaş ve EnerjiSA Kurumsal İletişim Yöneticisi Berkant Karakurt’un Vali Mahmut Demirtaş’a yönelik hayırlı olsun ziyaretinde ana gündem maddesini, kentte zaman zaman yaşanan ve vatandaşların şikayetlerine yol açan elektrik kesintileri oluşturdu.

Toroslar Elektrik Dağıtım A. Ş. Genel Müdürü Mehmet Kayacı ile Adana Bölge Müdürü Mehmet Bektaş ve EnerjiSA Kurumsal İletişim Yöneticisi Berkant Karakurt’tan, kurumlarınca gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, kentte insanları olumsuz etkileyen aşırı sıcakların, yaşanan elektrik kesintileri ile birleştiğinde vatandaşın mağduriyetlerine ve haklı şikayetlerine yol açtığına dikkat çekti.

Vali Mahmut Demirtaş, kendisini ziyaret eden Toroslar Elektrik Dağıtım A. Ş. ve EnerjiSA yöneticilerinden, elektrik kesintilerine yol açan aksaklıkların giderilmesi ve vatandaşların bu konudaki mağduriyet ve şikayetlerinin son bulması için gerekli tüm çalışmaların yapılmasını istedi.
 

 

Bu haber toplam 605 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber