Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Vali Demirtaş şehidin mevlidine katıldı
04 Eylül 2017 / 19:03
Vali Demirtaş şehidin mevlidine katıldı
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, gazi ve şehit yakınlarının daima yanlarında olacaklarını söyledi.

Vali Demirtaş, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Demirci'nin, vefatının birinci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen mevlid-i şerifine katılarak, aileye başsağlığı ve sabır diledi.

Şehidin baba ocağı olan Sarıçam ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evinde düzenlenen mevlide Vali Demirtaş'ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Murat Demirci ile tüm şehitlerin ruhlarına Kur'an-ı Kerim'den sureler okunarak, duaların edildiği mevlid programında Vali Demirtaş, şehitlere Allah'tan rahmet diledi, gazi ve şehit yakınlarının daima yanlarında olacaklarını ifade etti.

Tedavi gören askere ziyaret

Vali Mahmut Demirtaş, Bingöl'ün Genç ilçesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Zeki Aksoy'u tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde ziyaret etti.

Yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy'un sağlık durumu hakkında doktorlardan ve yakınlarından bilgi alan Vali Demirtaş, yaralı askerin en kısa zamanda sağlığına kavuşması için gerekli tüm müdahaleleri gerçekleştiren doktorlara ve hastane yetkililerine teşekkür etti.

Yaralı Uzman Çavuş Zeki Aksoy'a ve ailesine bir kez daha geçmiş olsun temennisinde bulunmasının ve bayramlarını kutlamasının ardından, hastanede tedavi gören diğer hastaları servislerde ziyaret eden Vali Demirtaş hastalarla ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek Allah'tan şifa diledi ve Kurban Bayramı'nı kutladı,

Vali Demirtaş, 2016 yılının Eylül ayında Gaziantep'te mayın arama faaliyeti sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Burak Uçar'ın, hastanedeki tedavisi tamamlanarak taburcu olan annesi Zeynep Uçar'ı evinde ziyaret etti.

Şehit Uzman Çavuş Burak Uçar'ın annesi Zeynep Uçar'ı, hastanede tedavi gördüğü süreçte de sıkça ziyaret eden Vali Demirtaş, evinde ziyaret ettiği şehit annesine geçmiş olsun temennisinde bulundu ve Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Şehit Uzman Çavuş Burak Uçar'ın annesi Zeynep Uçar ve ailesi ile yakınları, ziyaretinden ve ilgisinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür etti.

Bu haber toplam 802 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber