Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Vali Demirtaş: Sağlık hizmetleri hayati önemde
14 Temmuz 2016 / 11:31
Vali Demirtaş: Sağlık hizmetleri hayati önemde
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda Adana’daki sağlık yatırımları ...

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda Adana’daki sağlık yatırımları ve sağlık hizmetleri hakkında ilgili kurum ve kuruluşlarca yürütülen çalışmaları masaya yatırdı.


İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Çağlar Çatak ve Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan ile sağlık hizmetleri personelinin hazır bulunduğu toplantıda kurum yetkilileri, Vali Mahmut Demirtaş’a sinevizyon eşliğinde ayrı ayrı sunum yaparak genel bilgiler verdi ve yapılan çalışmaları anlattı.

Kamu, üniversite ve özel sektör tarafından gerçekleştirilen sağlık hizmetleri, şehir hastanesinin geldiği aşama, sağlıkta dönüşüm programı kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar, sağlık turizmi web sayfası tanıtımı, faaliyette olan ve yapım aşamasındaki hastaneler, halk sağlığı konusunda yapılan çalışmalar, sağlık kuruluşları, sağlık hizmeti veren doktor, hemşire, ebe, personel, hastane, sağlık ocağı ve yatak sayıları, araç ve ekipmanların genel durumunun slaytlar eşliğinde ayrıntılarıyla ele alındığı toplantıda, sağlık hizmetlerinin en iyi ve en kaliteli şekilde verilmesi için yapılması için gereken çalışmalar da ele alındı.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldiği İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Çağlar Çatak ve Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan’ın şahsında, her türlü şartta fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş, tüm kamu hizmetlerinin önemli olduğuna ancak sağlık hizmetlerinin insan hayatıyla direkt ilişkili olmasından dolayı hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

Sağlık hizmetlerinin ve sağlık yatırımlarının önemine vurgu yapan Vali Mahmut Demirtaş, görev süresi boyunca Adana’da verilen sağlık hizmetlerinde çıtayı çok daha yükseklere çıkarma gayretinde olacaklarını söyledi. 

Vali Demirtaş, sağlık hizmetleri veren kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör temsilcileri ile birlikte, sağlık konusunda yaşanan eksikliklerin giderilmesi ve kaliteli sağlık hizmetlerinin verilmesi yönünde gerekli çalışmaları kararlılıkla yerine getireceklerini sözlerine ekledi.
Bu haber toplam 1,630 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sağlık  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber