Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Vali Büyük'ten Demirspor'a ziyaret
08 Mayıs 2015 / 09:03
Vali Büyük'ten Demirspor'a ziyaret
Vali Mustafa Büyük, Osmanlıspor ile zirve yolunda çok önemli bir müsabakaya çıkacak olan Adana Demirspor’u ziyaret etti.

Adana Valisi Mustafa Büyük, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte cumartesi günü Ankara’da Osmanlıspor ile zirve yolunda çok önemli bir müsabakaya çıkacak olan Adana Demirspor’u ziyaret etti.


Mahmut Çelikcan ve Cengiz Zeybek ile birlikte mavi-lacivertlileri takımı tesislerde ziyaret eden Vali Büyük, burada yönetim kurulu üyeleri, Sportif Direktör Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcular ile sohbet etti.

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyarette, Osmanlıspor maçı öncesi mavi-lacivertlilere başarılar dileyen Vali Büyük, “Şampiyonluk yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyorsunuz. Sizin şampiyonluğunuz ve başarınızla birlikte Adana da büyüyecektir. Kalbimiz hep sizinle olacak. Bu güzel şehrimize galibiyetle gelip sizleri sevip, gönül verenleri mutlu etmenizi bekliyoruz” dedi.

Vali Büyük, Başkan Çelikcan ve Emniyet Müdürü Zeybek’e ziyaret ve destekleri için teşekkür eden Teknik Direktörü Karaman, başarı adına çok büyük mücadele vereceklerini bildirdi.

Vali Büyük daha sonra futbolcular için getirdikleri tatlıyı takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan’a ikram ederek, “Sizlerden galibiyet bekliyoruz” dedi.
Bu haber toplam 315 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber