Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
“Vali Amca hani benim oyuncağım'
24 Ocak 2016 / 12:31
“Vali Amca hani benim oyuncağım'
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen Özel Harekat Polisi Ali Bulduk’un baba evine taziye ziyaretinde bulunan Adana Valisi Mustafa Büyük’ten Şehidin 6 yaşındaki oğlu Bahadır Bulduk “Vali Amca hani benim oyuncağım” diyerek oyuncak istedi

Adana Valisi Mustafa Büyük beraberinde Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile geçen hafta Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen Özel Harekat Polisi Ali Bulduk’un Kozan ilçesine bağlı Güneri Mahallesi Canbazlar mevkisindeki baba evini taziye ziyaretinde bulundu.Taziye çadırında şehidin babası Salih Bulduk, annesi Fatma Bulduk, eşi Melek ve şehidin 6 yaşındaki oğlu Bahadır ile bir süre sohbet ederek taziye dileklerinde bulundu. Vali Büyük, “Burada hiçbir şehit ve şehit yakını yalnız bırakılmıyor. Sizlere de gerek kaymakamlığımız gerekse belediyemiz tarafından ne gerekiyorsa yapılıyor ve de yapılacak” dedi.
Bu sırada şehidin 6 yaşındaki oğlu Bahadır, “Vali Amca benim oyuncağım nerede” diyerek oyuncak istedi. Vali Büyük, korumalarından istediği oyuncağı şehidin oğluna vererek minik Bahadır’ı bir süre kucağına alıp sevdi.
Öte yandan şehidin babası ile de sohbet eden Vali Büyük, şehidin babası için yeni bir ev yapılması için talimat verildiğini söyledi. Yapılacak ev için Kozan Belediyesi veya Hazinen araştırılarak bir ev yeri ayarlanıp en yakın zamanda bir ev yapımına başlanacağı kaydedildi.
Adana İl Emniyet müdürü Cengiz Zeybek’te şehidin küçük oğlunu severek polis armalı oyuncaklar hediye etti. 

Bu haber toplam 341 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber