Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Vahşi cinayetin zanlısı yakalandı
15 Nisan 2014 / 20:50
Vahşi cinayetin zanlısı yakalandı
Bir kişiyi silahla öldürdükten sonra üzerine tiner döküp yaktığı ileri sürülen şahısla ona yardım ettiği sürülen 2 kişi yakalandı.

Adana'da bir kişiyi silahla vurup öldürdükten sonra üzerine tiner döküp yaktığı ileri sürülen şahısla birlikte ona yardım ettiği sürülen 2 kişi yakalandı.


Edinilen bilgiye göre olay, geçen cumartesi günü merkez Seyhan ilçesi Ova Mahallesi'nde meydana geldi.
 
İddiaya göre atık kağıt toplayan bir kişi, boş arazide çalılıklar arasında yatan birini görünce "Cansız mankene benzer bir şey gördüm" diyerek 155 Polis İmdat hattını aradı. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bir kişinin silahla göğüsünden vurulduktan sonra üzerine tiner dökülüp üzerine çalılar atılarak yakılmak istendiğini belirledi.

Polis kısa sürede öldürülen şahsın 26 yaşındaki 2 çocuk babası Abdurrahman Aksöz olduğunu tespit etti. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayeti araştırmaya başladı. Şahsın eşiyle görüşün polisler, Aksöz'ün akşam arkadaşı Mustafa Ö. tarafından arandığını tespit etti. Polis, evine baskın yaparak Mustafa Ö.'yü gözaltına aldı. Şahsın evinde yapılan aramada olayda kullandığı silah da ele geçirdi. Evin önünde duran otomobili de incelemeye alan polis, otomobilin içinin yeni yıkandığını ancak yer yer kan izleri olduğunu, ağır bir tiner kokusu olduğunu tespit etti.

Delillerle birlikte emniyete götürülerek sorguya alınan zanlı, Aksöz'ü öldürmediğini ileri sürdü. Polis bunun üzerine araştırmayı genişleterek H.Ö. ve M.Ö. isimli iki kişiyi daha gözaltına aldı. H.Ö.'nün ifadesinde, Aksöz'ün akşam yanına gelip biraz konuştuğu Mustafa Ö. tarafından arkasından ateş edilerek vurulduğunu söylediği öğrenildi.

Polis yapılan sorgulamalarda Mustafa Ö.'nün Aksöz'ü öldürdükten sonra otomobiline koyarak boş bir araziye götürdüğü, burada delil kalmaması için şahsın üzerine çalı koyup onun üzerine de tiner dökerek ateşe verip olay yerinden ayrıldığı ancak cesedin sadece bacak kısmının yandığı ortaya çıktı.

Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Bu haber toplam 639 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber