Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Uyuyan eşini yakıp intihar etti
24 Nisan 2014 / 13:36
Uyuyan eşini yakıp intihar etti
Adana'da 70 yaşındaki koca, tartıştığı eşinin üzerine uyurken kızgın yağ döktükten sonra, balkondan atlayarak intihar etti.

Adana'da 70 yaşındaki koca, yemek yüzünden tartıştığı eşinin üzerine uyurken kızgın yağ döktükten sonra, balkondan atlayarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre, 50 yıl önce Gönül E. ile evlenen Hilmi E. E. (70) kısmi felç oldu. Hilmi E. E., psikolojik sorunlar yaşadığı için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi gördükten sonra tekrar evine döndü. Ancak eşi ile sürekli tartışmaya başladı.

Dün akşam da Hilmi E. E. ile eşi arasında, kızartma yapmadığı için tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından çift yattı. Sabah erken saatte kalkan Hilmi E.E., tavada yağ ısıtıp uyuyan eşinin yanına gitti. Şahıs, kızgın yağı uyuyan eşinin yüzüne döktü. Çığlıklar atarak yataktan fırlayan yaşlı kadın, evden kaçıp komşularına sığındı. Komşuları hemen ambulansa ve polise haber verdi.

4. KATTAN ATLADI, OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Bu arada koca ise evin kapısını kilitleyip 4. kattaki evlerinin balkonuna çıkarak kendisini boşluğa bıraktı. Komşular sağlık ekiplerini arayarak bir ambulans daha istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri karı-kocaya müdahale etmeye başladı. Ancak Hilmi E. E.'nin baş üstüne düştüğü için olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Gönül E.'ye ise ilk müdahalesi ambulansta yapıldı. Daha sonra kadın, başka bir ambulansa nakledildi. Bu arada Gönül E., "Yanıyorum" diyerek feryat etti. Yaşlı kadın, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezi'nde tedavi altına alındı. Kadının hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Hilmi E. E.'nin cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

UYKUDA ÇEKİÇLE KAFASINA VURMUŞTU

Geçen yıl da yine geçimsizlik nedeniyle Hilmi E.E.'nin eşinin uyurken kafasına çekiçle vurduğu, kadının kaçıp komşularına sığınarak hayatını zor kurtardığı, daha sonra 2 hafta hastanede kalarak ölümden döndüğü öğrenildi. Hilmi E.E.'nin psikolojisi bozuk olduğu gerekçesiyle bu olaydan ceza almadığı, Gönül E.'nin kocası ile aynı evde yaşamaya devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 494 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber