Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 'Uyuşturucu ve terör bitecek'
07 Kasım 2017 / 09:39
'Uyuşturucu ve terör bitecek'
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, denetlemede bulunduğu polis uygulama noktasında vatandaşlarla sohbet etti.

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, denetlemede bulunduğu polis uygulama noktasında vatandaşlarla yaptığı sohbette, terör ve uyuşturucuyu bitirmeye kararlı oldukları mesajını verdi.


Yıldız, beraberindeki emniyet yetkilileri ile birlikte, Seyhan ilçesinde terör örgütü yandaşlarınca eylem ve korsan gösterilerin sık yaşandığı Dağlıoğlu Mahallesi'nde bulunan polis uygulama noktasını denetledi.

Yıldız, uygulama noktasını denetlemesinin ardından beraberindeki emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile birlikte vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Yapılan sohbette terör ve uyuşturucuyu bitirmeye kararlı olduklarını ifade eden Yıldız, Adana'nın güvenliği ve huzurunun birinci öncelikleri olduğunu belirterek, kenti hep birlikte daha güvenli ve huzurlu bir kent haline getireceklerini söyledi.

Vatandaşlar ise yapılan uygulamalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 
Emniyet Müdürü Yıldız, Yüreğirli muhtarlarla buluştu
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, idare ve yerel yönetimin vatandaşlar arasındaki en önemli irtibat noktası olduğunu ve muhtarların buradaki rolünün çok önemli olduğunu söyledi. 

Yıldız, Yüreğir'deki ilçe muhtarları ile İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında bir araya geldi.

Konuşmasında merkezi idarenin ve yerel yönetimin, vatandaşlar arasındaki en önemli irtibat noktası olduğunu vurgulayan Yıldız, bu noktada muhtarların rolünün çok önemli olduğunu ifade etti. Yıldız, vatandaşların daha huzurlu bir ortamda yaşamaları için emniyet teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Yıldız, konuşmasının devamında Yüreğir ilçesinde meydana gelen olaylar ve olayların yoğunlaştığı bölgeler hakkında mevcut sorunların çözümüne yönelik genel değerlendirmelerde bulundu.
Bu haber toplam 652 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber