Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ünlü organizatör takdir topluyor
18 Mayıs 2020 / 13:58
Ünlü organizatör takdir topluyor
Virüsle mücadele kapsamında evde kalmaktan bunalan vatandaşlar, canlı yayın etkinlikleriyle moral buluyor.
Virüsle mücadele kapsamında evde kalmaktan bunalan vatandaşlar, canlı yayın etkinlikleriyle evlerine konuk olan ünlü sinema ve ses sanatçıları sayesinde moral ve motivasyonunu üst seviyelere çıkardı.

 Ülke genelinde yaptığı başarılı işlerle adını gündeme taşıyan ünlü organizatör Abdussamed Ünalan, Koronavirüs tedbirleri  kapsamında evinde kalmak zorunda olan vatandaşlara moral vermek amacıyla sosyal medya üzerinden canlı konserler organize ediyor.

Bugüne dek Ömer Faruk Bostan, Turgay Başyayla, Latif Doğan, Kemal Başar, Şahin Kendirci, Sevcan Orhan, Mehtap Koç, Ekrem Düzgünoğlu, Ömür Gedik, Seher Dilovan, Cemalettin Kurtoğlu, Ahmet Şafak, Ali Ata, Fuat İnan, Ahmet Şafak gibi sanatçıları Ramazan ayı boyunca Instagram hesabı üzerinden (Hesap ismi: sametunalan) halkla buluşturan Ünalan, canlı yayın konserlerinin devam edeceğini bildirdi.

 “Memleketi Kurtalan, Abdussamed Ünalan” sloganıyla gönüllerde taht  kuran ünlü organizatör; Yudum, Murat Kekilli, Grup Tillo, Deniz Toprak, Esat Kabaklı, Ankaralı Ayşe, Umut Akyürek, Oktay Ertuğrul Bora, Ali Ata, Arif Nazım, Zeynep Dizdar, Aykut Kuşkaya, İbrahim Sadri, Tarık Mengüç, Yüksel Didikoğlu ve daha birçok sürpriz ismi daha evlerimize konuk etmeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.
 Yerel sanatçılara da destek olan Abdussamed Ünalan, Ali Turaç ve Mustafa Açıkgöz gibi isimleri de sayfasında ağırladı.

 ABDUSSAMED ÜNALAN KİMDİR?
 Adana'nın tüm ilçelerinde uzun yıllardır tüm milli ve dini bayramlarda konserler, festivaller ve güreş organizasyonları hayata geçirmiş, Adana dışında Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Şanlıurfa, Nevşehir gibi Türkiye’nin birçok ilinde de başarılı organizasyonlara imza atmıştır.

 Bunun yanı sıra çocuk tiyatroları ve yetişkin tiyatro organizasyonları da yapan Ünalan her kesimden insanın gönlünde yer etmiş, Çukurova halkının büyük sevgisini ve teveccühünü kazanmış bir isim olarak karşımıza çıkıyor.

 

Bu haber toplam 1,133 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber