Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Sema SOYKAN
Sema SOYKAN
ÜNİVERSİTELERİ AÇIN

Burada öncelikli konu KYK yurtlarının boşaltılması.Ancak üzerinde biraz düşünülürse farklı çözüm yolları bulunabilir diye umuyorum.Yaza kadar düşük ücretle oteller kiralanabilir, prefabrik yapılar devreye sokulabilir, boş binalar, lojmanlar, fuar alanları, misafirhaneler tahsis edilebilir.

 

10 ildeki öğrencilere özel şartlar, imtiyazlar uygulanabilir.Maddi manevi her türlü destek sağlanabilir.Daha pek çok çözüm bulunabilir.Üniversitelerde uygulamalı , yüzyüze eğitimin zorunlu olması gereken pek çok bölüm var.

 

Kaldı ki okul sadece eğitim aldıkları bir yer değil, aynı zamanda sosyalleşebildikleri , yaralarını da sarabilecekleri bir yer.Zaten gençlerimizin iki üç yılı pandemi ile heba oldu, şimdi de bu karar.Eğitimin önemine, gerekliliğine her fırsatta vurgu yapmak isterken bu karar, eğitime, gençlerimize yapılmış bir darbe olur.

 

Hepimizin canı acıyor, üzüntüden kahroluyoruz ama zamanında alınmayan önlemlerin, imar affı ile yapılan yanlışların, kontrolsüz göçle artan nüfusun faturasını da eğitime, gençlerimize, geleceğimize kesmeyin.Bari bunu yapmayın.

 

Bu ülkenin itibarı eğitim seviyesıdır.

Bu yazı toplam 1156 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber