Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ucuz halı izdihamı
17 Ağustos 2022 / 14:36
Ucuz halı izdihamı
Adana'nın Kozan ilçesinde bugün açılışını "zararına satışlar" diyerek yüzde 70 indirimle halı ve yorgan satan mağazada izdiham çıktı. Kavga ihbarıyla olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri ruhsatsız olan mağazanın kapatıldığını anons ederek

Cumhuriyet Mahallesi, Şıh Efendi Bulvarı'nda açılışı yapılan bir mağaza indirimli ürün nedeniyle izdiham yaşandı. İzdiham sırasında kavga çıkması üzerine polis ve zabıta ekipleri mağazaya geldi. Vatandaşlar kucaklarına aldıkları halı ve yorganları almaya çalışırken zabıt ekipleri ve polisler iş yerinin ruhsatsız olduğunu belirterek mağazanın mühürlendiğini duyurdu.

Yaşanan izdihamda mağaza içini boşaltan zabıta ve polis ekipleri dışarıda bekleyen vatandaşları anonslarla uzaklaştırmaya çalıştı. Polis ekipleri ve zabıt ekipleri tüm müdahalelere rağmen mağazadan ürün almak isteyen vatandaşları güçlükle bölgeden uzaklaştırdı.

Zabıta ekipleri mağazanın ruhsatı olmadığını belirterek mağazanın mühürleneceğini vatandaşlara anlatmaya çalıştı.

Mağaza kapısına "Depoyu su basması nedeni ile tüm ürünler yüzde 70 indirimle zararına satılacaktır" afişleri dikkat çekerken yaşanan izdihamda terliği mağaza içinde kalan bir vatandaş ise terliğini ve halı almak için dakikalarca zabıta ekiplerini içeri girmek için ikna etmeye çalıştı.

Kozan Belediyesi zabıta ekipleri, ruhsat olmadığı için iş yerinin mühürleneceğini, yasal eksikliklerin tamamlanmasının ardından iş yerinin açılacağını belirtti.

 

 

Kaynak: İHA

Kaynak: Sondakika.com

Bu haber toplam 283 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber