Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
ÜÇ AYDA 4 PARK, 4’Ü DE HALKA EMANET
09 Temmuz 2014 / 13:21
ÜÇ AYDA 4 PARK, 4’Ü DE HALKA EMANET
Dördü de belediye imkânlarıyla yapıldı

Çukurova Belediyesi’nin kendi imkânlarıyla yaptığı dört parktan üçü Başkan Soner Çetin, yöre halkı ve çocuklarla birlikte hizmete açıldı. Çetin, “Parkları size emanet ediyoruz” diyerek çocuklara seslenirken çocuklar salıncak sırasına girdi, bazıları da başkanın kucağından inmek istemedi.

NE İHALE EDİLDİ NE TAŞERON YAPTI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bir süre önce açılan Gizem Akdeniz Parkı’nın (4800 m²) ardından 80. Yıl Bulvarı’ndaki 2027 metrekare büyüklüğündeki Sevgi Parkı’nı hizmete açtı. Beton blokların ortasındaki izbeliklere son vererek yeşil adacıklar oluşturduklarını belirten Başkan Çetin, Adana Rotary Kulübü’nün de katkı koyduğu Sevgi Parkı için “Beton bloklara nefes aldıracak parkları yaparken ne müteahhit ve taşeron kullandık, ne de hizmet alımı oldu; parkları kendi imkânlarımızla yaptık” diye konuştu.

“PARKLARI SİZE EMANET EDİYORUZ”

Rotary yetkilisi Gürkan Olguntürk ve Tulga Tutar’ın da katıldığı törende park açılışını çocuklar ve yöre sakinleriyle birlikte yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çocuklara, “Bu parkları size emanet ediyoruz. Buraları temiz tutmak, bitkilerin sulanıp sulanmadığını kontrol etmek, egzersiz ve oyun aletlerini iyi kullanıp korumak sizlerin sorumluluğunda. Aslan yatağından belli olur. Buraları kimsenin kötü ve hor kullanmasına müsaade etmeyin; çünkü parklar sizindir” diye seslendi.

SALINCAK KUYRUĞUNA GİRDİLER

80. Yıl Bulvarı’ndaki Çukurova Belediyesi-Adana Rotary Sevgi Çocuk Parkı’nda onlarca çocuk, Başkan Soner Çetin’e “Beni de sallar mısın başkan amca?” diyerek salıncak kuyruğuna girdi. Çocukları kırmayıp teker teker sallayan Çukurova Belediye Başkanı Çetin, 100. Yıl 9 No’lu (3094 m²)Mahfesığmaz’da 8 No’lu (1034 m²) çocuk parklarını hizmete açtı. Mahfesığmaz’daki parkın bitişiğinde yer alan özel eğitim merkezindeki çocukların da Başkan Soner Çetin’in kucağından bir dakika olsun inmediği görüldü.  

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
osman duru / 10 Temmuz 2014 Perşembe 10:57
adam gibi adam soner çetin
100 %
Beğendim
Beğenmedim
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber