Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Türkiye Bu Paylaşımları Konuşuyor
17 Ağustos 2015 / 10:01
Türkiye Bu Paylaşımları Konuşuyor
AKP Ankara Milletvekili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve metin yazarı Aydın Ünal, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Erdoğan ile ilgili sözlerine çok sert cevap verdi.

AKP Ankara Milletvekili, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski danışmanı ve metin yazarı Aydın Ünal, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Erdoğan ile ilgili sözlerine çok sert cevap verdi. MHP liderine hakaretler savuran AKP'li vekil, 'ağzından köpükler saçarak' ifadesini kullandığı Bahçeli için 'koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek' iddiasında bulundu..

Bahçeli için "siyasetin zavallısı" diyen AKP milletvekili, "Ağzından köpükler saçarak konuşan siyasetin zavallısı Devlet Bahçeli için, bütün o köpükleri itinayla yalayacağı yeni bir süreç başlıyor." ifadelerini kullandı.. Bahçeli'nin AKP'ye "tıpış tıpış" destek vereceğini de iddia eden Aydın Ünal, "Devlet Bahçeli koalisyona yanaşmasa bile seçim kararına tıpış tıpış destek verecek.. Aksi takdirde HDP'li bakanlara da MHP'li bakan denir." paylaşımında bulundu..

AYDIN ÜNAL'A SERT YANIT SÖZLÜ'DEN GELDİ..

MHP lideri Devlet Bahçeli için kullandığı tabirler nedeniyle twitter'da büyük tepki gören AKP Ankara milletvekili Aydın Ünal'a tepkiler geldi.. Bunlar arasında en sert olanı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün paylaşımıydı..

özlü, Aydın Ünal'a "Ulan yalama uzmanı; AKP orkestrasının saksafoncusu. Seni çalışkan bir saksafoncu olmaktan alıkoymayız. Çok iş veririz sana." karşılığını verdi..

screen-shot-2015-08-17-at-09.24.13.gif

img_1397.gif

 
Bu haber toplam 529 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber