Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Türkeş'e mevlit okutuldu
05 Nisan 2014 / 08:52
Türkeş'e mevlit okutuldu
Adana'da, MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 17. yıldönümü dolayısıyla mevlit okutuldu.

30 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre MHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü ve Ülkü Ocakları tarafından Türkeş'in ölümünün 17. yıldönümü olması sebebiyle
Sabancı Merkez Camii'nde Cuma Namazı öncesi okutulan mevlide katılan yüzlerce kişi merhum Alparslan Türkeş için dua etti. Mevlüdin arkasından Cuma namazı kılındı.
Seçim sonuçlarının kesinleşip mazbatasını almasını bekleyen Hüseyin Sözlü, namaz çıkışı basın mensuplarının sorularını karşılıksız bıraktı. Siyasetle ilgili herhangi bir beyanda bulunmayacağını belirten Sözlü, “Rahmetli Başbuğumuz'un 17. ölüm yıldönümünde onu rahmetlerle, dualarla andık. Bugün bütün gönüldaşlarımız buradalardı, Allah kabul etsin. Başbuğumuzun mekanı cennet olsun. Şuanda cami avlusundayız. Adana'nın siyasetiyle ilgilli gündemle ilgili burada bir şey söylememiz doğru olmaz. Bugün mevlid-i şerif için geldik, Başbuğumuz'u anmaya geldik” diye konuştu.
Açıklamanın ardından partilileriyle aracına kadar yürüyen Sözlü, kendisi için davul zurna çalanları da günün ruhuna aykırı olduğu gerekçesiyle uyardı.
Mevlide Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aytaç Durak ve MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu da katıldı. 

Bu haber toplam 499 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber