Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  18 Punto16 Punto14 Punto12 Punto
Adnan DENİZ
Adnan DENİZ
...
TÜRK'ÜM,MÜSLÜMANIM
  Kök her şeydir. Köküyle dal verir, yaprak verir ağaçlar. Sağlam olmazsa kökler, savurur gider rüzgâr; meydan okur yıllara kökler, var olma savaşında ayakta durur. Kökü olmayan ağaç, Bir kaç günde kurur. Köküyle çoğalır insan. Her kök kendine benzeyeni bulur.
 
 
Benimde köküm var, Türk?üm. İslam?la yoğrulmuşum. İslam?ı yaymak için, küffara dik durmuşum. Ben Türk'üm Tarih beni kahraman diye yazar, Koskoca devletlere  "Diz çöktürmüş benim köküm. Gururla, haykırarak diyorum ki ben Türk'üm. Beni benden ayırmak ancak laf-ı güzar olur, Herkes bilsin ki bunu Türk'ün kökü soyludur. Bu demek değil hiçte, başkasını hor görmek. Türklük islamla bilki, bir ses bir vücut demek,Türklük demek herkesle kardeş olmak,Türklük demek, insanlıktır, amaç birlikte gülmek.
Ben Türk?üm, köküm dayanır çok uzaklara, Çok devletler kurmuşum, düşmem hiç tuzaklara .Bir yanım Çanakkale, diğer yanım Sakarya, Türk olmak böyle bir şey, kökümüz orta Asya. Yüzyıllardır ben varım, inanmış Müslümanım, hep böyle sürecek bu, bizi korusun Tanrım.
Bu yazı toplam 1093 defa okunmuştur.  
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yazarın Diğer yazıları
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber