Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tunalı'dan MTV uyarısı
24 Temmuz 2015 / 11:45
Tunalı'dan MTV uyarısı
Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksitini ödeme tarihinin 31 Temmuz Cuma günü sona erecek
Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksitini ödeme tarihinin 31 Temmuz Cuma günü sona ereceğini bildirdi.

Tunalı, mükelleflerin, Motorlu Taşıtlar Vergisi 2. taksitini; Motorlu Taşıtlar Vergisi yönünden mükellefiyet kaydının bulunduğu Vergi Dairesi Müdürlüğüne veya Motorlu Taşıtlar Vergisini tahsile yetkili diğer Vergi Dairesi Müdürlüklerine başvurarak yapabilecekleri gibi, kredi kartı ile ‘adanavdb.gov.tr’ adresinden veya nakit olarak banka şubelerinden de yapabileceklerini kaydetti.

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Motorlu Taşıtlar Vergisi mükelleflerine kolaylık sağlamak amacıyla gerek Çukurova Vergi Dairesi’nde gerekse Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesinde (Tapu Daireleri altı) bulunan Tahsilat Şubesinde yeni düzenlemeler yaptıklarını belirtti. Yeni yapılan düzenlemeyle mükelleflerimizin işlemlerini ve ödemelerini zaman kaybı olmadan hızlı ve etkin bir şekilde yapabileceklerini söyledi.

Mükelleflere çağrıda bulunan Ahmet Tunalı, Motorlu Taşıtlar Vergisi ikinci taksiti son ödeme tarihinin 31 Temmuz Cuma olduğunu ve mükelleflerin ödeme süresinin son günlerinde meydana gelebilecek muhtemel yoğunluktan olumsuz etkilenmemeleri için ödemelerini son günlere bırakmamalarını tavsiye etti.

 

Bu haber toplam 772 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Ekonomi  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber