Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tufanbeyli'yi Adana'nın Davosu yapacağız
11 Temmuz 2014 / 17:58
Tufanbeyli'yi Adana'nın Davosu yapacağız
Sözlü, Tufanbeyli ve Saimbeyli belediye başkanları, her iki ilçenin kaymakamları, muhtarlar ve halkla birlikte açık alanda kurulan sofrada yemek yedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce Tufanbeyli ilçesinde verilen iftara katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Tufanbeyli ve Saimbeyli belediye başkanları, her iki ilçenin kaymakamları, muhtarlar ve halkla birlikte açık alanda kurulan sofrada yemek yedi.
Tufanbeyli’de bulunmaktan dolayı bahtiyar olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Sözlü, “Tufanbeyli’ye ne zaman geldiysem kendimi hep rahmetli, bereketli bir iklimde hissettim. Bugün de rahmet ayı, bereket ayı, 11 ayın sultanı Ramazan’da, bir iftar yemeğinde Cenab-ı Allah sizlerle bir araya gelmemi nasip etti. İftar sofrasında bir araya geldik ama bunun bir ziyafet sofrası değil. Ramazan ayının manevi ikliminde, inananların, Müslümanların, müminlerin bu inanç ikliminde bir araya gelip, dayanışma içinde olması, kardeşlik ruhunun pekiştirilmesi için böyle bir yemeği tertip ettik. Bu yemeği varlığıyla şereflendiren Tufanbeylili hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhu içinde bir araya gelmek için gösterdiğimiz gayrete katkı koyanlara teşekkür ediyorum. Bu özlenen, arzu edilen bir tablo. Bugün burada kazanan belediye başkanımız, bir önceki belediye başkanımız ve yarışa katılan adaylarımız var. Ben bu iklimi, buradaki ilk seçim çalışmamda görmüştüm. Hakikaten zarif, ince ruhlu insanların yurdu Tufanbeyli. Bu güzellik Tufanbeyli’nin yansımasıdır. Bunu her yerde kolay kolay görmek mümkün değil. Hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

"TUFANBEYLİ’YE HİZMET BİZİM İÇİN VATAN, NAMUS, ŞEREF BORCUDUR"
Hizmet ederken siyasi hesap içinde olmayacağını ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, “Bizlere olan güveniniz karşısında, sizlere layık olmak için, bir siyasi hesap içinde hiçbir zaman bulunmayacağız. Biz her zaman ülkemiz, milletimiz için, gelişmiş çağdaş demokrasi kurallarının burada da yerleşmesini, oturmasını arzu ediyoruz. Seçimlerden çıktık ve Tufanbeylililer burada ve Büyükşehir’de belediye başkanlıkları için tercihlerini yaptılar. Bundan sonra bize düşen Tufanbeyli’ye hizmet etmektir. İnşallah elbirliğiyle Tufanbeyli’nin meselelerini masaya yatıracağız. Tufanbeyli’yi sadece ilçe merkezinde belediyecilik hizmetleriyle ihya etmenin ötesinde, ilçenin kırsalında tarımsal kalkınmayı desteklemek üzere projeleri hayata geçireceğiz ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet edeceğiz. Bunu da bir dayanışma ruhuyla yapacağız. Belediye Başkanımızla işbirliği gerçekleştireceğiz. Daha önce Tufanbeyli için çalışan arkadaşlarımız, bugün de aynı amaç için çaba göstermeye devam edecek. Burada önemli olan sizlerin varlığı ve mutluluğu. Bu devlete, bu millete yıllardan beri sadakatle bağlı olup, milletimizi ve devletimizi ayakta tutan, fedakarane bir şekilde bu özelliği ortaya çıkaran siz değerli hemşehrilerimize, Tufanbeylililere hizmet etmek, her türlü siyasi mülahazanın ötesinde bizim için vatan, namus ve şeref borcudur” diye konuştu.

"TUFANBEYLİ, ADANA’NIN DAVOS’U OLACAK"
Tufanbeyli’yi de, Adana’yı da kutuplaştırmaktan öte kaynaştırmanın mücadelesi içinde olacaklarını vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti:
"Aslolan sizlere hizmet edebilmek, sizlerin güvenine layık olabilmektir. Ramazan ayında samimi bir şekilde bu duygularımızı dile getirip, sizlere iletmek için bugün yanınıza geldik. Bu iftarı önemli kılan, varlığıyla burayı şereflendiren, siz değerli hemşehrilerimiz Tufanbeylililersiniz.
Biz Tufanbeyli’ye geldiğimiz gün yüreğimizi, gönlümüzü koyduk. 3 ay oldu ve henüz belediyemizi yapılandırıyoruz ama ilk etapta Tufanbeyli’nin hizmetten geri kalmaması için çaba gösteriyoruz. Biz bir şeye inanıyoruz; milletin malı, millete hizmette, milletten esirgenmez. Onun için bizim her şeyimiz, Büyükşehir’in her şeyi, açık ve net ifade etmek isterim ki; Tufanbeyli’nin hizmetindedir. Kurucu bir belediye başkanıyız aynı zamanda. Onun için bazı aksamaları da hoşgörün. Büyükşehir, vilayet bazında yeni bir belediyeyi yapılandırıyoruz. Sizlere verimli şekilde hizmet edecek bir belediye yapısı ortaya koymaya çalışıyoruz. Sizlere yüreğimizle, imanımızla, şevkle, aşkla hizmet edeceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Tufanbeyli’yi inşallah, Adana’ın uç noktasında, Kayseri sınırında, bir Davos yapacağız. İnşallah Tufanbeyli’de, Adana’nın Davos’unu inşa edeceğiz. Tufanbeyli bakir, el değmemiş, tertemiz coğrafyası, gelişen ekonomisiyle Adanamızın gelişen bir ilçesi olacak ve hakettiği hizmeti alacaktır. Biz bunun için varız.”
Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili de konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, sözlerini şöyle tamamladı:
“Değerli hemşehrilerim, bir seçimden yeni çıktık ve yeni bir seçim geliyor. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Biz ayrışmayan, kutuplaşmayan, kaynaşmış, birbirini seven, demokrasi kültürü yerleşmiş, bu kültürü özümsemiş bir Tufanbeyli’yi, Adana’yı istiyoruz. Bu seçimde de milletimiz inşallah kendi sağduyusuyla gerekeni yapacaktır. Bu seçim inşallah milletimizin birliğine, beraberliğine vesile olacak, milletimiz kendi olgunluğuyla bu seçimi de tamamlayacaktır.”

 
 
Bu haber toplam 364 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber