Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Trafik kazaları MOBESE'ye takıldı
22 Temmuz 2015 / 13:23
Trafik kazaları MOBESE'ye takıldı
Adana'da kentin çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameralarına saniye saniye yansıdı

Kazaların birçoğunun sürücülerin dikkatsizliğinden ve trafik kurallarına uymamasından kaynaklandığı görüldü. Görüntülerdeki kazalar arasında yapılan en önemli hata ise trafik ışıklarına uyulmaması. Birçok araç kırmızı ışığa rağmen yoluna devam etmek istiyor. Ancak bu girişim genellikle kaza ile sonuçlanıyor.

YEŞİLİ BEKLEYEMEDİ, OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI


Görüntüler arasında en dikkat çekici kaza ise bir vatandaşın yoğun trafik akışına rağmen karşıya geçmeye çalışması sırasında meydana geliyor. Bir vatandaş, yayalara yeşil ışık yanmasını beklemeden karşıya geçmeye kalkıyor. Sıkışık trafikte yolun ortasına gelen vatandaş, önündeki aracın kendisine çarpmaması için geriye bir adım atıyor. Ancak bu sefer de arkasındaki toplu taşıma aracının altında kalıyor.

RÖGAR KAPAĞI GÖÇTÜ, OTOMOBİLİN TEKERİ KOPTU

Bir başka görüntüde ise seyir halindeki bir otomobil, cadde üzerindeki rögar kapaklarını üstünden geçiyor. Tam bu sırada rögar kapağından birisi göçüyor. Sağ arka tekeri kopan otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek savruluyor. Otomobil yol ortasında güçlükle duruyor. Otomobilin arkasından gelen sürücülerin dikkati sonucu kaza, daha fazla araç karışmadan atlatılıyor.
Bu haber toplam 331 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber