Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tombalacı parti yine basıldı
23 Ağustos 2015 / 18:47
Tombalacı parti yine basıldı
Binaya 250 metre yaklaşmama cezası alan Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanı, parti binasında yakalandı
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı binasında tombala oynatıldığı ihbarını aldı. Polis gece yarısı parti binasına baskın düzenledi. Ancak içeride çok sayıda kişi olmasına rağmen kapıyı kimse açmadı.

Polis kapıya vurarak "Aç. Polis!" diye bağırmasına rağmen kapı yine açılmayınca bu kez polis balyozla kapının yanında duvarı delmek için çalışma başlattı. Polis bir süre duvara balyoz ile vurarak delmek için çaba gösterdi. Bu arada birden kapı açıldı. Polis, açılan kapıdan içeri girdi.
 
Zanlıların, polisi kapıda oyalarken tombala malzemelerini kullanılmayan bir lavabonun giderine attığı tespit edildi. Polis içeri girer girmez tombala malzemelerini bulmak için arama yapmaya başladı.
 
Kısa süre sonra parti binası didik didik edilerek tombala malzemeleri lavabo giderinde bulundu. Polis, partinin il başkanı Bayram İlkkılıç ile birlikte 7 kişiyi "kumar oynatmak ve yer temin etmek" suçlamasıyla gözaltına aldı. Parti binasında bulunan 104 kişiye ise 208 lira idari para cezası verildi.

İL BAŞKANININ PARTİ BİNASINA 250 METRE YAKLAŞMAMA CEZASI ÇIKTI
Bu arada polisin parti il binasına yaptığı bir önceki operasyonda da parti il başkanı Bayram İlkkılıç'ın yakalandığını ve gözaltına alınarak adliyeye sevk edildiğini, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiği ancak adli kontrol ve parti binasına 250 metre yaklaşmama cezası verildiği ortaya çıktı. Ancak parti binasına 250 metre yaklaşmama cezası olmasına rağmen il başkanının operasyonda yine parti binasında tombala oynatırken yakalanması dikkat çekti.

Parti başkanı, ifadesinde tombalayı eğlencesine oynadıklarını ileri sürdü. Parti başkanıyla birlikte 7 kişi adliyeye sevk edildi.
Bu haber toplam 479 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber