Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tır kamyona çarptı: 3 yaralı
26 Mayıs 2015 / 08:41
Tır kamyona çarptı: 3 yaralı
Adana’da bir Tırın, Büyükşehir Belediyesi kamyonuna arkadan çarpması sonucu 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Sarıçam ilçesi Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Mersin istikametinde meydana geldi. Mehmet Dönmez idaresindeki 01 ZD 770 plakalı Adana Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Müdürlüğü’ne ait mıcır taşıyan kamyon otoyola çıktı.

Kamyon otoyolun sağından ilerlerken arkadan gelen 33 CUU 14 plakalı Tır kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Tır’ın ön tarafı hurdaya dönerken kamyonette yoldan çıkıp şarampolde durabildi. Kaza sonrası Dönmez, ve Tır’da bulunan 1’i çocuk 2 kişi yaralandı. Yaralanan Dönmez ve çocuk ambulanslarla hastanelere götürülerken, Tır sürücüsü aracın içinde çarpmanın etkisiyle sıkıştı.

Olay yerine ekip çıkartan Can-Kur yaklaşık 15 dakika kazanın olduğu yeri bulamadı. Bu arada, vatandaşlar sürücüyü çıkartmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Can-Kur gecikmeli olarak geldiği kaza yerinde hemen şahsı sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışma başlattı. Ancak Tır’ın önü çarpma sonucu hurdaya döndüğü için şahsı çıkarmak mümkün olmadı. Yaklaşık 30 dakikalık bir çabanın ardından sıkıştığı yerden çıkarılan Dönmez, ambulansla Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu arada kaza nedeniyle felç olan otoyol ise kontrollü olarak trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 316 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber