Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
'Tedaviye Ayaktan Başlanmalıdır'
18 Mart 2014 / 08:21
'Tedaviye Ayaktan Başlanmalıdır'
Uzman Masör Sarpkaya: "Tedaviye Ayaktan Başlanmalıdır"

Osmaniyeli Alternatif Tıp Uzmanı Masör Kemal Sarpkaya, ayak tabanında vücudun adeta bir maketi bulunduğunu ve bedendeki organlara bağlı kılcal damarların, liflerin burada sonlandığını belirterek, "Tedaviye ayak tabanından başlamaktadır" dedi.

Kalbe bağlı organların sinir uçlarının ayak altındaki boğumlarda, beyinle irtibatlı organların sinir uçlarının ise elde ve avuç içindeki değişik boğumlarda toplandığını kaydeden masör Kemal Sarpkaya, bel ve boyun fıtığı gibi hastalıkların kahır ekseriyetinin eklemlerin yerinden çıkmasıyla alakalı olduğunu kaydetti. Sarpkaya, çıkığın yerine getirilmeden, yani eklem bölgesindeki organın yuvasına oturtulmadan yapılacak masajın ve ilaç tedavisinin geçici bir rahatlama verdiğine ve asla köklü çözüm olmadığına dikkat çekerek, "Geçici bir süre ağrı dinse ve rahatlama olsa da bir müddet sonra hastalık yeniden baş gösteriyor. Ben kendime özgü geliştirdiğim yöntemle, çıkan uzvun ayakaltı haritasında odak noktasını bularak yuvasına oturtuyorum ve hastalığı kökten çözüyorum" diye konuştu.

Eklemin yerinden çıkmasıyla kanı taşıyan lenf damarın, sinirin düğümlendiğini ve kanın dolaşımını tamamlayamadığını belirten Sarpkaya, "Bütün hastalık kanla ilgilidir. Kan insan hayatının devamını sağlayan su gibidir. Nasıl ki; su hayat ve susuz hayat devam etmez ise insan mekanizmasını çalıştıran kanın ulaşmadığı ve zorlayıp geri döndüğü bölgede tahribat olmakta, organlar aşınmakta ve yaşamını yitirmeye başlamaktadır. Mekanik olan hastalık vücuda ağrı ve sızı vermeye devam etmektedir. Allah'ın bana lütuf ettiği el maharetiyle çıkığı yerine getirerek düğümü çözüyor, tıkanan yolu ve kanalı açıyorum. El yordamıyla kanal açılınca ve kan dolaşımını tamamlayınca ağrı kesiliyor. Kısa bir zaman sonra o bölgedeki hücreler kendisini yeniliyor. Eğer hastalığın başlangıcı yeni ise tedavi kısa sürede tamamlanıyor. Hastalığın başlangıcı eski tarihe dayanıyorsa tedavi biraz zaman alıyor, ama Allah'ın izniyle hastamız mutlaka sağlığına kavuşuyor" dedi.

 

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sağlık  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber