Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tebrik ziyaretleri devam ediyor
24 Nisan 2014 / 09:33
Tebrik ziyaretleri devam ediyor
Başkan Bilal Uludağ’a ilkokul öğretmeninden kutlama

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başkan Uludağ’ın ziyaret ederek tebrik edenler arasında ilkokul öğretmenleri Kemal ve Nuriye Dilci’de yer aldı.

Başkan Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret eden İmamoğlu’nun Sayca Köyü İlk Okulundan öğretmeni olan Kemal ve Nuriye Dilci, “30 yıl önce ilk eğitimini biz verdik. Gelecekte iyi bir yerlerde olacağınızı tahmin ediyorduk ancak bir belediye başkanı olacağınızı düşünmemiştik. Size bu görevinizde başarılar diliyorum. Bu makamda görmek bize mutluluk veriyor. Sizinle gurur duyuyoruz.” dedi.

Bu arada Başkan Bilal Uludağ’ı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yüreğir Belediye Başkan adayı Yücel Bayram’da ziyaret etti. Bayram Başkan Bilal Uludağ’a bu görevinde başarılar diledi.

 

Adana Halk Otobüsçüler Odası Başkanı Niyazi Göğer ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam’ın ulaşım sorunlarını çözmek için Halk Otobüsçüleri Odası ile birlikte hareket edeceklerini kaydetti. Yeni hizmet binasının bulunduğu güzergah için ulaşım imkanı sağlayacaklarını kaydeden Başkan Uludağ, “Otobüsçüler odası ile koordineli olarak çalışacağız.” diye konuştu.

 Başkan Bilal Uludağ’a başarı dileyen Oda Başkanı Niyazi Göğer Sarıçam Bölgesi için belediye ile sürekli iş birliği halinde olacaklarını kaydetti. Bu bölge için ulaşımda işbirliği yapacağız. Yeni hizmet binasının güzergâhında koordineli çalışacağız.

 

Başkan Bilal Uludağ’a iadeyi ziyarette bulunan Sarıçam Emniyet Müdürü Bilal Yılmaz tebrik etti.  

Bu haber toplam 323 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber