Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Tanrıkulu tebrik etti
03 Nisan 2014 / 14:57
Tanrıkulu tebrik etti
Zeydan Karalar’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret edip başarısından dolayı tebrik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu Seyhan Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret edip başarısından dolayı tebrik etti.
İl Başkanı Orhan Sümer ile birlikte SKM’yi ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Zeydan Karalar’ın örgütçü ve başarılı bir insan olduğunu söyledi. Tanrıkulu, “Adana’da toplam 3 belediye başkanlığını kazandık. Genele baktığınız zaman bu bir başarıdır. Gönül isterdi ki Büyükşehir’i de alalım ancak olmadı. Seyhan’a baktığınız zaman Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri. Başkanlığa seçilen Zeydan Karalar’da örgütçü, halk tarafından sevilip sayılan bir insan. Benim zaten kendisinin seçileceğinden kuşkum yoktu. Bundan sonra Karalar’ın Seyhan’da önemli hizmetlere imza atacağını biliyorum” ifadelerini kullandı.

ZEYDAN KARALAR VE EKİBİNE ÖVGÜ
Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret ettikten sonra partililerle de bir süre sohbet eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 5 aydır araksız çalışan ekibi tebrik ederek, Karalar’ın seçim ekibinin örgütlü çalışmanın başarı gerektiğini herkese gösterdiğini söyledi. Tanrıkulu, “5 aydır Seyhan’da büyük bir emek veriyorsunuz. Hiçbir yeri boş bırakmayıp, sürekli çalıştınız. Örgütlü bir mücadelenin dayanışma içerisinde bir mücadelenin başarı getireceğini tüm Türkiye sizden öğrendi. Bunu da beraber başardınız. 25 yıldır alınamayan bir belediyeyi aldınız. Burada sizin emeğiniz ve karşılıksız çabalarınız ile Seyhan’ı aldınız. Tabi ki bunda doğru bir seçim olan Zeydan Karalar’ın büyük katkısı var” şeklinde konuştu.

"ÖZVERİLİ ÇALIŞMANIZA DEVAM EDİN"
Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine hatırlatan Sezgin Tanrıkulu belediye seçimlerinde yapılan özverili çalışmanın devam etmesini istedi. Tanrıkulu, “Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu dayanışmanızı bozmadan Adana’da daha iyi çalışacağınız bir ortam var. Adana’da 3 belediyeyi kazandık. Bu belediyelerin halktan aldığı enerjiyle başarılı olacağınıza da inanıyorum. Siyaset seçimden seçime değil her ortamda yapılacak bir iştir. Örgütümüz açık kalacak ve seçim varmış gibi çalışacağız. Siyaset 2 yapılıp bırakılacak bir iş değildir. Hukuku ve ahlaki değerleri hiçe sayarak çalışan bir iktidar var. Bu iktidara karşı hep birlikte çalışıp zafer kazanacağız” dedi.

"ADAY OLMASAYDIM YİNE ÇALIŞIRDIM"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, özverili çalışmalarının devam edeceğine vurgu yaptı. Karalar, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sezgin Tanrıkulu’nun bu cümleleri bizim için gerçekten çok önemli. Sizler ekip çalışmasının nasıl yapılacağını herkese öğrettiniz. Zaten kendisi de gerek aday adaylığı, gerekse adaylık dönemimizde bizlere oldukça fazla destek verdi. Şunu burada söylemek isterim ki; 38 yıldır bu partide siyaset yaparım ancak ilk kez aday gösterildim. Şayet aday gösterilmeseydim yine aynı özveri ile çalışırdım. Ben ekip arkadaşlarıma bakıyorum hiçbirinde yorulma belirtisi yok. Zira bizim işimiz burada bitmedi önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı ardından ise genel seçimler var. Bizler çalışmalarımıza Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapıncaya kadar bu hızda devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 212 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber