Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Taksici Katilinin Çantasından 36 Parça Silah ve Mühimmat Çıktı
05 Ocak 2018 / 10:33
Taksici Katilinin Çantasından 36 Parça Silah ve Mühimmat Çıktı
Adana’da taksicinin boğazını kesip 15 yerinden bıçakladıktan sonra nişanlısını ve ailesini öldürmek isterken yakalanan katil zanlısı ...

özel güvenlikçinin çantasından, 36 parça silah ve mühimmat çıkması polisi bile şaşkına çevirdi.

Olay, 3 Ocak günü Sarıçam ilçesi Çiçekli Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde yol ortasında duran 01 T 1733 plakalı otomobilin bagaj kısmında kan lekesini fark eden tarım işçileri aracın 15 metre ilerisinde kanlar için de hareketsiz yatan bir kişi görünce durumu polise bildirdi. Şehir merkezinden yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan köye giden 112 Acil Servis ekibi hareketsiz yatan kişinin boğazının kesilerek öldürülmüş olduğunu tespit etti.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırmada boğazı kesilerek öldürülen kişinin taksicilik yapan Yaşar Özgan olduğunu belirledi. Polis kısa sürede cinayeti bir apartmanda özel güvenlik elemanı olarak çalışan Fuat D.'nin işlediğini belirledi. Polis zanlının yaya kaçtığını ve fazla uzağa gidemeyeceğini tespit ederek, helikopter, drone, iz köpeği ve özel harekat polisiyle yapılan operasyonda yakalandı.

Çanta cephanelik gibi

Polis zanlının hemen sırt çantasını alıp içindeki malzemeleri tek tek saydı. Polis çantadan 36 parça silah ve mühimmat çıkınca şok oldu. Yapılan sayımda çantadan, şapka, külot, mont, ayakkabı, kar başlığı, tişört, kazak, 244 adet fişek, av tüfeği, 3 tabanca, 1 rambo bıçak ve kılıfı, 2 cep telefonu, 2 dürbün, 2 gözlük, 1 bıçak, 1 cop, 1 balta, 1 bıçak ve kılıfı, 3 şarjör, 1 saat, 3 ikili 6 tekli havai fişek rampası, havai fişek rampası, 2 gaz spreyi, 6 meşale, 1 kanlı bıçak, 3 siyah dizlik, 1 kamuflaj renkli hücum yeleği, 6 USB belllek, 1 ara kablo, 1 şarj cihazı, 1 pusula, 2 kelepçe, 1 çift eldiven, 1 fener, 1 yan keski, 1 kask, 1 tüfek kılıfı çıktı.

Polis bu kadar silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ile zanlının nişanlısını dağa kaçırmak istediğini, karşısına çıkan ya da kendisine engel olmak isteyen herkesi de öldürmek istediğini tahmin ediyor. Zanlı ise sadece kendisini terk eden nişanlısını kaçırmak istediğini söylediği ayrıca polise "Benim twitter hesabıma bakın oradan kim olduğumu anlarsınız" dediği de öğrenildi.

Zanlı dün çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı. 

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber