Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Süper Lig özlemini gidereceğiz
06 Ağustos 2015 / 09:52
Süper Lig özlemini gidereceğiz
PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un teknik direktörü Osman Özköylü, yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Adana Demirspor, Türkiye'ye damgasını vurmuş bir kulüp. 21 yıllık özlem var. Bu özlemi sona erdirmek için buradayız"

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana Demirspor'u ziyaret etti. İkinci Başkan Cihan Çınarlı, Sayman Hakan Köker ve Ergun Kara'nın da yer aldığı ziyarette Başkan Poyraz, kulüp başkanı Sedat Sözlü ve teknik direktör Osman Özköylü'ye başarılar diledi.
Adana'nın Süper Lig’de bir takımının olmamasının yıllardır sıkıntısını yaşadığına dikkat çeken Başkan Poyraz, "Adana Demirspor, Türk sporunun çok önemli kulüplerindendir. Ne var ki, Demirspor'un 21 yıllık süper lig özlemi var. Geçen yıl bu özlem son anda elden kaçtı. Ancak taraftarlar bu sezon bu özlemin bitirilmesini bekliyor. Yeniden yapılanma içerisine giren Adana Demirspor'un yeni bir yönetim ve yeni bir teknik ekip ile yeni sezonda bu özlemin sona ereceğine inanıyoruz. Adana medyası olarak bizler de başarıya giden yolda elimizden geleni yapacağız. Bunda kimsenin endişesi olmasın. Adana medya anlamında bölgenin lokomotifi konumunda. Futbolcuları, teknik heyeti, taraftarı ve yönetimi başarıya giden yolda gerekli katkıyı koymaya özen göstereceğiz” dedi.

SEDAT SÖZLÜ: "BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"
Adana Demirspor Başkanı Sözlü ise Adnan Poyraz başkanlığındaki TSYD yönetimine duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Spor medyası ile bir bütün olduklarına dikkat çeken Sözlü, “Onlar bizsiz, biz onlarsız olamayız. Göreve yeni geldik. Kadromuzda 5 oyuncu vardı. Kısa sürede transferleri gerçekleştirerek, Adana Demirspor'u şampiyonluğa oynayacak bir konuma getirmeye çalıştık. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bu konuda da tüm gücümüzle bunu başarmanın mücadelesini vereceğiz. Futbolcularımıza, teknik heyetimize ve taraftarımıza olan güvencimiz tam. Birlik ve beraberlik içerisinde 21 yıllık Süper Lig özlemini gidermek için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

ÖZKÖYLÜ: "İYİ BİR KADROMUZ VAR"
Teknik direktör Özköylü de Adana Demirspor'un Türkiye'nin bir vitrin takımı olduğunu belirterek, “Adana Demirspor, Türkiye'ye damgasını vurmuş bir kulüp. 21 yıllık özlem var. Bu özlemi sona erdirmek için buradayız. Gecemizi, gündüzümüze katarak, başarı için ne gerekiyorsa yapacağız. İyi bir kadro oluşturduk. Şu anda bir çok kulüp şampiyonluğu hedefliyor. Biz de onlardan biriyiz. Tüm oyuncular kontrolüm dahilinde alındı. Savaşan, mücadele eden, göze hoş gelen bir oyun oynayarak hedefi yakalamanın mücadelesini vereceğiz. Şampiyonluğa giden yolda, bizim kadar Adana medyasına da görev düşüyor. Hep birlikte süper lige çıkmanın mücadelesini vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 704 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber